09 Kasım 2018 ‘ de vizyona girecek filmler; 5.çekilen” Çakallarla Dans “, Kadir Genç ve Volkan Adıyaman’ın yönetmenliğini yaptığı “İstasyon: Kader Günü Partisi”, Billy Ray ve Mark L. Smith kaleme aldığı ” Overlord Operasyonu” Chloe Grace Moretz, Sasha Lane ve John Gallagher başrolleri paylaştığı ”  Cameron Post’a Ters Terapi” ,Oscar adayı Call Me By Your Name ‘in yönetmeninden  “Suspiria ” ve “Cindarella” ile “Prenses ve Ejderha” iki tane animasyon filmiyle sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

ÇAKALLARLA DANS

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
Yapım: SugarWorkz & TAFF Pictures
Senaryo: Ali Tanrıverdi & Murat Şeker
Genel Koordinatör: Hülya Şeker
Editör: Levent Çelebi (Lewq)
Müzik: Serhat Ersöz
Görüntü Yönetmeni: Bülent Özer
Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Şevket Çoruh Kayınço Gökhan,İlker Ayrık Muhasebeci Servet,Timur Acar Köfte Necmi,Murat Akkoyunlu Del Piyero Hikmet,Didem Balçın Fatma,Hande Katipoğlu Tavşan Zeynep,Hakan Bilgin Hüseyin, Ceyhun Yılmaz Adem,Şebnem Dönmez Müjgan,Naz Çağla Irmak Leyla, Uraz Kaygılaroğlu Sinan,Ali Barkın Pıtırcık
KONU:
Çakallar grubumuz birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olurlar.Kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken Kayınço Gökhan’ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan’la birliktedir. Gökhan, bunu gururuna yediremez. Sinan’la kızı Leyla’yı ayırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak bunu tek başına yapması imkansızdır.

İSTASYON: KADER GÜNÜ PARTİSİ
KÜNYE
Yapım:Makinist Film
Filmin Türü: Gerilim
Yönetmen: Kadir Genç, Volkan Adıyaman
Senaryo: Kadir Genç Volkan Adıyaman
Görüntü Yönetmeni: Cafer Gebetaş
Müzik: Samet Önder Kök
Oyuncular: Güneş Cyrina Özek,Burak Ergün,Volkan Uygun,Alper Yıldırım , Çetin Özdemir,
Banu Yılmaz Ocak,Can Özoğul
KONU
Kadir Genç ve Volkan Adıyaman’ın yönettiği İstasyon adlı filmde, genç bir kadın olan Hira, kızını bir doğum gününde kaybetmiştir. Yaşadığı büyük acıdan sonra kendisini toparlamayan Hira, akıl hastanesine yatmak zorunda kalır. Acılı kadın kızının katillerinibulup intikam almaya kararlıdır. Katilleri bulmak için araştırmaya başlayan Hira, komiser Servet’ten yardım ister. Kızının doğum gününde izini bulduğu katilleri tek tek istasyona çağıran Hira için artık intikam vakti gelmiştir.

OVERLORD OPERASYONU

KÜNYE

İdari Yapımcılar: Jo Burn, Jon Cohen & Cory Bennett Lewis
Yapımcılar: J. J. Abrams, Lindsey Weber
Öykü: Billy Ray
Senaryo: Billy Ray And Mark L. Smith
Yönetmen: Julius Avery
Oyuncular: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Mathilde Ollivier, Pilou Asbæk, John Magaro, Bokeem Woodbine, Iain De Caestecker, Jacob Anderson, Helene Cardona
KONU
Normandiya Çıkarması’na saatler kala Amerikan paraşütçü askerlerden oluşan bir ekip, saldırının başarısı için hayati önem taşıyan bir görevi yürütmek üzere Nazi işgali altındaki Fransa’ya indirilir. Garnizon olarak kullanılan bir kilisenin üzerindeki radyo vericisini yok etmekle görevlendirilen umutsuz askerler, kilisenin duvarlarını aşmak ve kuleyi yıkmak üzere genç bir Fransız köylüsüyle güçlerini birleştirirler. Fakat sayıca az olan Amerikan askerleri, kilisenin altındaki gizemli bir Nazi laboratuvarında dünyada benzeri olmayan düşmanlarla karşı karşıya gelir.

CAMERON POST’A TERS TERAPİ

KÜNYE

Dağıtım: Kurmaca Film
İthalat: Paz Film
Senaryo: Desiree Akhavan, Cecilia Frugiuele
Süre: 91 dk.
Ülke: A.B.D.
Dil: İngilizce, Türkçe altyazılı
Yönetmen: Desiree Akhavan
Oyuncular: Chloe Grace Moretz, Sasha Lane, John Gallagher Jr, Quinn Shephard

KONU

Filme adını veren Cameron Post, lisede herkesin gıpta ettiği bir kızdır. Cameron sınıfından bir kıza aşık olur ve bunun üzerine zorla bir “dönüştürme terapisi” merkezine yollanır. Disiplin, ahlak, gibi yöntemlerin uygulandığı bu tuhaf merkezde Cameron yeni arkadaşlar edinir. Kimliğine ve kişiliğine sahip çıkan ergen bir kızı anlatan bu dokunaklı ve samimi film,
“dönüştürme merkezinde” geçen bir Guguk Kuşu gibi.

SUSPİRİA

KÜNYE

Tür:Fantastik , Gerilim , Korku

Süre:152 dk

Yönetmen:Luca Guadagnino

Senarist:David Kajganich

Senarist (Kitap):Daria Nicolodi,Dario Argento

Müzisyen:Thom Yorke

Yapımcı:Luca Guadagnin,Francesco Melzi d’Eril,David Kajganich

Görüntü Yönetmeni: Sayombhu Mukdeeprom

KONU

Yetenekli Amerikalı dansçı Susie Bannion (Dakota Johnson), Berlin’de prestijli bir dans okulu olan Markos Dans Akademisi’ne katılmak üzere Almanya’ya gelir. Ancak gelişinden kısa bir süre sonra diğer öğrenciler anlaşılmaz bir şekilde ortadan kaybolmaya başlar. Susie, burada tanıştığı arkadaşı Sara (Mia Goth) ve psikolog Jozef Klemperer ile birlikte bu karanlık sırrı çözmek ve lanete kurban gitmemek için ne gerekiyorsa yapmaya karar verir.

PRENSES VE EJDERHA

KÜNYE

Tür:Animasyon

Süre : 75 dk

Seslendirme:Diomid Vinogradov,Ani Lorak

YönetmenMarina Nefedova

Senarist:Vasiliy Rovenskiy

CİNDARELLA 

KÜNYE

Tür:Animasyon

Oyuncular: Stephanie Sanditz,Kirsten Day

Yönetmen: Lynne Southerland
Seslendirenler: Stephanie Sanditz,  Kirsten Day
Senaryo: Francis Glebas
Yapımcı:  –Diğer Adı: Cinderella and Secret Prince

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.