ENKA Kültür Sanat sahnesi 30 Ekim’de özel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. 2017 Donizetti Klasik Müzik ödüllerinde “Yılın Piyanisti” ödülüne layık görülen Gökhan Aybulus ile yine aynı ödül töreninde ‘’Yılın Oda Müziği Topluluğu’’ ödülü kazanan Nemeth Quartet’i aynı sahnede seyircisiyle buluşturacak.

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat’ın 30 Yıl Müzik Buluşmaları kapsamında
düzenlenecek konser, 30 Ekim Salı akşamı 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda
gerçekleştirilecek. Gökhan Aybulus ve Nemeth Quartet konserde; Rus romantizminin son büyük bestecisi unvanını taşıyan Sergei Rachmaninov ile Çek geç romantik dönem bestecisi Antonín Dvořák’ın eserlerine yeniden hayat verecek.

Gökhan Aybulus ve Nemeth Quartet Hakkında:

Moskova’da Çaykovski Devlet Konservatuvarı’nda eğitim alan piyano virtüözü Gökhan Aybulus, bu süreçte ulusal ve uluslararası birçok yarışmada dereceler almayı başardı. 2012 yılında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Çin’de gerçekleşen ve dört konserden oluşan turnede solist olarak yer alan sanatçı, Uluslararası Carniola Müzik Festivali (Slovenya), Bruckner Müzik Festivali (Avusturya), Bella Pais (KKTC) gibi festivallerde de boy gösterdi.
Gülen Ege Serter (keman), Şeniz Aybulus (keman), Elena Ünaldı (viyola) ve Mutlu Varlık
Kocaili (çello)’nin hayat verdiği Nemeth Quartet, ismini trafik kazasında hayatlarını kaybeden Macar sanatçılar Istvan Nemeth (keman) ve Katalin Nemeth’ten (çello) alıyor. Topluluk, 2013 yılından beri yurt içinde ve yurt dışında verdiği konserlerle klasik müzikseverlerle buluşuyor.
4O TL olarak fiyatlandırılan konser biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabiliyor.
30 Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’nın etkinlik programı için
facebook.com/enkakultur
instagram.com/enkakultur
twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.