Zorlu Center’ın açık havaya özel hazırladığı etkinlikler kapsamında Feridun Düzağaç sahne alacak. Rock müziğin güçlü yorumcularından Feridun Düzağaç, 26 Ekim Cuma akşamı Zorlu Center Meydan Katı Park alanında sevenleriyle buluşacak. Saat 19:30’da hayranlarının karşısına çıkacak olan sevilen sanatçı, farklı tarzı ve güçlü yorumuyla birbirinden güzel şarkılarını Zorlu Center misafirleri için seslendirecek.

Zorlu Center Meydan Katı Park alanında gerçekleşek Feridun Düzağaç konseri, herkesin ücretsiz katılımına açık olacak.

FERİDUN DÜZAĞAÇ HAKKINDA 

Feridun Düzağaç, 10 Ekim 1968’de Adana’da doğdu. İlk ve ortaokulu Adana’da bir köy okulunda tamamladı. Ardından babası polis olmasını istediği için Ankara Polis Koleji imtihanlarına girdi. Feridun Düzağaç, sınavı başarıyla geçti ve polis adayı olmaya hak kazandı ancak okula ısınmamasından ve okuldaki disiplinden dolayı oradan ayrıldı. Düzağaç, liseyi Ankara’da tamamlayıp Adana’ya döndü ve Çukurova Konservatuvarı’na girdi

Albümleri: Flu (2013), Uykusuza Masallar (2008), Tüm Hakları Yalnızlığama Aittir (2001), Köprüden Önce Son Çıkış (1998), Beni Rahatta Dinleyin (1996)

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.