Zara Larsson’ın heyecanla beklenen “Ruin My Life” adlı yeni single’ı Epic Records etiketiyle yayımlandı!

Şarkılarıyla multi-platinum statüsüne ulaşan ödüllü pop sanatçısı Zara Larsson yeni single’ı “Ruin My Life” ile uzun bir aradan sonra müzik dünyasına geri döndü. Zara Larsson’ın 2017’de yayımladığı altın ödüllü “So Good” albümünden sonra yayımlanan ilk single olan “Ruin My Life”, şimdiden birçok müzik mecrası tarafından tam not aldı.

Zara Larsson’ın dinamik vokalleri ile hayat bulan “Ruin My Life”, akılda kalıcı melodileri ve hipnotik nakaratı ile dinleyiciyi dansa davet ediyor. “Ruin My Life” dünyaca ünlü sanatçı için yeni bir dönemin başlangıcını temsil etmekle birlikte, 2019 yılında yayımlanacak olan ikinci albümünden paylaşılan ilk single özelliğini taşıyor.

ZARA LARSSON HAKKINDA

20 yaşındaki İsveçli şarkıcı-söz yazarı Zara, ilk albümü “So Good” ile Spotify’da 5 milyar dinlenmeyi aşarak, bugüne kadar en çok dinlenen çıkış albümlerinden biri olarak tarihe geçti. Albümden “Lush Life” platinum, “Ain’t My Fault” gold ve MNEK ortaklığında yayımlanan “Never Forget You” multi-platinum statüslerine ulaştı. 2017 Nobel Barış Ödülleri Konseri’nde Clean Bandit grubuyla sahne alan Zara, 2016 yılında ise MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ödülünü kazandı.

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.