Ünlü müzisyen ve yorumcu Kıraç, Beyoğlu’nun sevilen konser mekanı “Sanat Performance”ta sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

İstanbul’un en sevilen etkinlik mekanı “Sanat Performance” en sevilen isimleri müzikseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Türk rock müziğinin güçlü sesi Kıraç, şarkıları ve muhteşem sahne performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. “Razıysan Gel”, “Zaman”, “Yıllar Sonra” gibi sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı herkesçe sevilen şarkıları, geniş bir repertuvarda dinleyicilere sundu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, sahne performansıyla büyük beğeni toplarken şarkı aralarında da dinleyicilerle bol bol sohbet etti.

KIRAÇ HAKKINDA

1972 yılında Kahramanmaraş’da doğdu. Öğretmen olan babasının  tayini çıkınca ailesiyle İstanbul’a yerleşti ve eğitimine İstanbul’da devam etti. Küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı ilgi duyan Tufan Kıraç’a ilk desteği bağlama çalan babası verdi. Bağlama ile müziğe başlayan Kıraç’a ikinci büyük desteği lisedeki müzik öğretmeni Refik Köksal verdi. Müziğe olan ilgisini ve yeteneğini gören Refik Köksal, Kıraç’a ilk gitarını hediye etti.

1990 yılında liseyi bitirdikten sonra, üniversite sınavlarına girerek Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazandı. Öğrencilik yıllarında Taksim, Harbiye, Kadıköy’deki barlarda çalışmaya başladı. Lise yıllarında ilk beste ve söz çalışmalarını yapan Kıraç, 1996 yılına geldiğinde ilk albümü için çalışmalara başladı. TMC Film Müzik Üretim ve Pazarlama A.Ş. ile anlaşan Kıraç’ın “Deli Düş” adlı ilk albümü 1998 yılının Mayıs ayında çıktı. İlk albümünden “Dağların Kadını”, “Talihim Yok Bahtım Kara”, ”Ben Yolumu Bulurum” adlı parçalara klip çeken Kıraç, kaliteli çalışmasıyla beğeni topladı.

Albümleri:Derindekiler (2011),Garbiyeli (2009), Zaman (2001), Sevgiliye (2001), Bir Garip Aşk Bestesi (1999), Deli Düş (1998)

Ayşe Şule Bilgiç ile evlendi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.