Şehri cazın farklı renkleriyle 17-28 Ekim 2018 tarihleri arasında kucaklayan 28. Akbank Caz Festivali, devam ediyor…

  • Cazlı Brunch

Haftaya keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için  21 Ekim Pazar günü Moda Deniz Kulübü’nde Standards Caz Grubu ve  28 Ekim  Pazar günü Bizim Tepe’nin yeşil ve huzurlu atmosferinde gitar-saksafon-kontrbas üçlüsü NewPel, 28. Akbank Caz Festivali kapsamında düzenlenecek Cazlı Brunch’larda haftasonu keyfinize renk katacak.

  • Akşamüstü Caz

Akbank Caz Festivali’nin bir diğer lezzetli etkinliği Akşamüstü Caz’a bu yıl iki ayrı mekan Akbank Sanat Kafe ve Gabrro Swissotel ev sahipliği yapıyor.

Akbank Caz Festivali kapsamında caz vokali Sanat Deliorman ve  caz piyanisti Uraz Kıvaner 20 Ekim Cumartesi Akbank Sanat Kafe’de Akşamüstü Caz ile müzikseverlerle buluşuyor. Özellikle güçlü sesi ve duygulu yorumuyla akıllarda kalan Sanat Deliorman’a piyano çalış tekniğinde Bill Evans, Oscar Peterson ve Ahmad Jamal’in izlerini taşıyan Uraz Kıvaner eşlik ediyor. Konser 18:00-19:00 saatleri arasında ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Akbank Caz Festivali kapsamında, 27 Ekim Cumartesi Gabbro Swissotel’de gerçekleşecek Akşamüstü Caz etkinliğinde ise NewPel sahne alacak. 2012 yılında gitar-saksafon olarak müzik yapmaya başlayan NewPel, 2015 yılında kontrbasın da eklenmesiyle güçlü bir trio halini aldı. Jazz standartları, swing ve popüler eserleri birlikte yorumlayan bu renkli üçlüye, piyanosuyla Görey Beydağı eşlik ediyor.

İLETİŞİM

Akbank Sanat Tel:  (0212) 252 35 00

instagram.com/AkbankSanat,

facebook.com/AkbankSanat,

twitter.com/AkbankSanat

www.akbankcaz.com / www.akbanksanat.com

Ayrıntılı Bilgi için: PRCO Ersin Kaynak 0554 8150745 ersin.kaynak@prco.com.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.