Yol Arkadaşım 2 filminin galasına yapıldı. 12 Ekim Cuma günü vizyona girecek filmin gala gösteriminde yoğun ilgi gördü. Oyuncu kadrolarının büyük çoğunluğunun geldiği gecede filmin oyuncu ve yönetmeni konuklarla fotoğraf çektirip soruları yanıtladı.

İlk filmin senaryosunu üstlenen İbrahim Büyükak bir kez daha senarist koltuğuna oturuyor. Onur ve Şeref’in yaşadığı maceralara tanık olacağımız filmin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel’in oturduğu komedi türündeki filmin kadrosunda  Ezgi Eyüboğlu ,Kadir Yaman Polatçı,Bahar Şahin,Aycan Koptur ,Kıvanç Baran Aslan ,Dilber Ay ,Tamer Levent ,Ülkü Duru ve  Olgun Toker eşlik ediyor.

 

YOL ARKADAŞIM 2 KONUSUNU NEDİR?

Yol Arkadaşım 1’de Onur ilaç mümessilinden başarısız olur. Kurban Bayramı’na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmaktır. İlk hedefi  telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Yol Arkadaşım 2 Ayvalık’a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından “yol arkadaşlığı” kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, dost olurlar.  İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Birbirlerine zıt olan iki karakterin başlarında dert bitmez. Şeref’in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur’un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksizdir. Sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç  mümessilliğine geri dönmeye karar verince, Şeref’de turne ayarlamaya çalışır. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir…

 

BEDRAN GÜZEL KİMDİR?

Bir çok ünlü isimlerin şarkılarına çektiği klipler ile adından çokça söz ettirmiştir.Ayrıca Bana Baba Dedi dizisi,2018’de Yol Arkadaşım 2 , 2017’de Yol Arkadaşım ve 2016’de Küçük Esnaf sinema filmlerinin yönetmenliğini yapmıştır. 2013 yılında güzel oyuncu Dilşad Şimşek ile evlenmiştir.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

Oğuzhan Koç 13 Mayıs 1985 yılında Erzincan’da doğmuştur. Erzincan depreminin ardından ailesiyle Bursa’ya taşınan Koç, 8 yaşında Bursa Devlet konservatuvarı hocalarından müzik eğitimi almaya başladı. İzmir‘de Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde , İstanbul Antropoloji Bölüm ve Anadolu Üniversitesine başladı ama bitiremedi. Daha sonra İstanbul’a liseden arkadaşı oyuncu Eser Yenerler’in yanına taşındır. 2007 yılında BKM Atölye Oyuncuları arasına katılan Koç, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” komedi programında oynadı.Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber 3+1 ve “3 Adam”isimli gece şovuna sundular. 2016 tarihinde  “O Ses Çocuklar” programında jüri üyeliği yaptı.Yılmaz Erdoğan‘ın yönetmenliğini yaptığı “Neşeli Hayat” filminde oynadı.  Kendisine ait bir albümü bulunan Oğuzhan Koç, ayrıca “Çok Filim Hareketler Bunlar”, ” ve “Yol Arkadaşım” filmlerinde yer aldı.
İBRAHİM BÜYÜKAK HAKKINDA

20 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde tamamlamıştır. Bursa’da Olay Gazetesinde köşe yazarlığı yapmış ardından Gırgır, Leman ve Lemanyak Dergilerinde çeşitli yazılar yayımlamıştır.İbrahim Büyükak, Yılmaz Erdoğan’ın kurmuş olduğu BKM Mutfak ekibine son dahil olan isimdir. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı show programı yer aldı.

2013 yılında BKM ekibinden tanıştığı ve aynı evi paylaştığı Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile birlikte 3+1 programında, daha sonra da ismi değişerek 3 Adam adını alan programla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlamıştır.

2018 Yol Arkadaşım 2

2017 Doru
2017 Fırıldak Ailesi
2017 Yol Arkadaşım
2016 Küçük Esnaf
2015 Bana Baba Dedi
2010 Cok Filim Hareketler Bunlar

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.