Türk Müziği’nin son 50 yılına damga vurmuş sanatçılar, o yılların en sevilen şarkılarını 16 Ekim akşamı Açıkhava Tiyatrosu’nde seslendirecekler.  ‘Annemin Şarkıları’ konserinde Cahit Berkay, Gülden Karaböcek, Semiha Yankı, Ercan Turgut, Bilgen Bengü, Ersan Erdura, İskender Doğan, Rana Alagöz, Selçuk Alagöz ve Dilek Arman en popüler şarkılarını seslendirecek. Gecenin sunuculuğunu ise Çiğdem Tunç yapacak…

‘Annemin Şarkıları’, o döneme imza atan şarkılarla nostalji gecesi yaşatacak. CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul‘daki basın toplantısında biraraya gelen sanatçılar, aşklarını, hüzünlerini, coşkularını o dönemin şarkılarıyla yaşayan tüm sanatseverleri konsere beklediklerini belirttiler.

1950-1980 yılları arasında 30 yıllık bir dönemi ele alacak olan ‘Annemin Şarkıları’ programı, o yılların; şarkıları, türküleri ve Türkçe sözlü hafif müzikleri, modası, magazini ve elbette o şarkıları seslendirenler sanatçılar ile çok özel bir atmosfer yaratmayı amaçlıyor.

‘Annemin Şarkıları’ 16 Ekim 2018 akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde saat 21:00’de gerçekleştirilecek.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.