Çocuklar İçin Ücretsiz Pantomim Atölyesi Başlıyor

0

Çocuklar için ücretsiz olarak Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde Pantomim Atölyesi yapılıyor. Sekiz hafta boyunca devam edecek atölye çalışmalarının eğitmenliğini  Esin Aslan, Canan Demirli üstleniyor.  9-13 yaş grubundaki çocuklara hitab eden Pantomim atölyesi gelişme, yaratma ve kendilerini ifade etme becerilerini kazanmayı hedefliyor.

Eğitmenler Esin Aslan, Canan Demirli ‘ye yaptıkları etkinlikleri sorduk. Amaçlarını şöyle açıkladılar.
“Her bir çocuk gelişmeyi, yaratmayı, kendini ifade etmeyi farklı biçimlerde yaşar. Çocukların hayal dünyaları çok gelişkindir. Tam da bu noktada bir başka sanat disiplini olan Pantomim eğitimi çocuğa yeni ufuklar açar. Pantomim; beden farkındalığını, bedeni kullanmayı, beden anatomisini, doğru bir biçimde durmayı, yürümeyi, kaslarını nasıl hareket ettirmesi gerektiğini ve daha birçok gelişimin önünü açar. Pantomim bütünü taklit etmek olunca, çocuk; hayatla sağlam bağlar kurarak kendini yetiştirmeye ve farkında olmadan gelişmeye başlar…”
Pantomim Atölyesi

Tarihleri: 07, 14, 21, 28 Ekim ve 04, 11, 18, 25 Kasım 14.00
9-13 yaş


Dans Atölyesi

Atölyeye devam zorunluluğu vardır.
Atölye 8 hafta boyunca her Pazar günü gerçekleşecektir.
8 haftalık atölye sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

Ücretsizdir.
Katılacak öğrenci sayısı; 20 kişi ile sınırlıdır.


Katılım rezervasyonludur, (216) 357 28 37 numaralı telefondan kayıt yaptırabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.