KANYON’DA HER YER MÜZİK VOL.8 EKİM’DE BAŞLIYOR

Müzik hayatına 7 yaşında piyano çalarak başlayan ve kurumsal kariyerine rağmen tutkularının peşinden gitmeyi seçip, müziği hayatının odak noktasına koyan başarılı müzisyen Nova Norda, Hip-hop, R&B, Trap ve Rap’ten ilham alan Elektro Pop tarzıyla festivalde yerini alıyor. 2014 yılında ilk stüdyo albümlerini kaydeden ve zamanla yurtiçi ve yurtdışında birçok festivalin favori gruplarından biri haline gelen alternatif rock grubu Yok Öyle Kararlı Şeyler, Kanyon’da Her Yer Müzik sahnesinde en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek. Katıldığı bir atölyede yolunun Harun Tekin ile kesişmesiyle birlikte her zaman hayalini kurduğu müzik çalışmalarına ağırlık veren Simge Pınar farklı tarzıyla Kanyon misafirlerini keyifli bir akşama davet ediyor. Kariyeri boyunca pek çok albüm ve konsere imza atan, rock müziğin favori gruplarından mor ve ötesi, Cambaz, Bir Derdim Var, Sevda Çiçeği, Küçük Sevgilim ve daha birçok dillere pelesenk olan şarkılarını Kanyon’da Her Yer Müzik ana sahnede seslendirecek.

Festivalin üçüncü gününde ise, başta Lindy hop olmak üzere swing dönemine ait danslara adanmış, Türkiye’nin ilk dans stüdyosu Swing İstanbul gerçekleştireceği özel performansla, Kanyon misafirleri swing rüzgarına kapılacak. Ritim gitar, solo gitar, kontrabas, soprano saksafon ve vokalden oluşan akustik caz manouche grubu Flapper Swing, dinleyenleri 1920’lerin atmosferine götürecek. Çarpıcı şarkı sözleri ile olduğu kadar akıcı melodileri ile de akıllarda yer eden, son yılların en başarılı ekiplerinden Yüzyüzeyken Konuşuruz, ana sahnede performans sergileyecek. Farklı türlere merakı ve kendine has üslubuyla çeşitli projelerle müzik hayatına devam eden Ülkü Aybala Sunat, en sevilen şarkılarını birçok ünlü ismin albümünde gitarist olarak yer alan müzisyen Eylül Biçer ile Intema Yaşam sahnesinde seslendirecek.

Etkinlikler ücretsizdir.

Program:

12 Ekim 2018, Cuma

12.30- 13.30: Radyo Kanyon- Yunuscum (DJ Set) (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

19.30- 20.30: Nova Norda (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

21.00- 22.00: Yok Öyle Kararlı Şeyler (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

13 Ekim 2018, Cumartesi

17.30- 18.30: Radyo Kanyon – Yunuscum (DJ Set) (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

18.30- 19.30: Simge Pınar (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

20.30-22.00: mor ve ötesi (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

14 Ekim 2018, Pazar

15.30- 16.30:Swing İstanbul Dans Atölyesi (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

17.00- 18.00:Flapper Swing (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

18.30- 20.00: Yüzyüzeyken Konuşuruz (Ana Sahne- Etkinlik Alanı)

20.30- 21.30: Ülkü Aybala Sunat & Eylül Biçer (İntema Yaşam)

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.