SİVAS DEVLET TİYATROSUNDA “KENDİME KIYAMAM” OYUNU

Sivas  Devlet Tiyatrosu , bugün “Kendime Kıyamam” isimli oyunuyla tiyatro seyircisiyle buluşuyor. Alman yazar Curth Flatow’un kaleme aldığı, Türkçeye Hale Kuntay’ın çevirdiği oyunda, günümüz popüler konularından “mutlu evlilik”, ironik ve komik yönleriyle sahneye yansıtılıyor. Selçuk Sazak’ın yönetmenliğini üstelendiği oyunda Volkan Gündüz, Can Atak, Filiz Demiralp, Kardelen  Göktaş, Canan Koyuncu ,Serkan Yanar, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci ,Elif Ayça Aksu ve İsmail Tütüncü rol alıyor.

KONUSU

Nikah memuru olan Wolfgang Jaeger’in boşandıktan sonra oğlu Ulrich’le düzenli ve planlı bir bekar hayatı sürdürmesini ve Jaeger’in oğlunu serbest ve bir kadına bağlı olmadan yetiştirmeye özen göstermesini konu alıyor.

Özel hayatında evliliğe tamamen karşı olan Jaeger’in oğlunun günün birinde evlenmek istemesi, onu çileden çıkarıyor. Bütün bu talihsizliklerin yanında aynı gün karşısına çıkan güzel bir kadın Jeager’in kurallar çerçevesinde olan duygularını ve aşka bakışını bir anda darmadağın ediyor. Wolfgang Jaeger aşka ve evliliğe ne kadar direnebileceği üzerine yazılmış komedi oyunu.

KÜNYE

Yazan: CURTH FLATOW
Yöneten:SELÇUK SAZAK
Çeviren : HALE KUNTA
Dekor Tasarımı: SELİM CİNİSLİ
Kostüm Tasarımı: CEREN KARAHAN
Işık Tasarımı:AHMET UBUZ
Müzik Düzeni: HASAN KEMAL GÜNÜÇ
Asistan: İSMAİL TÜTÜNCÜ
Sahne Amiri: METİN AKTAŞ
Konüvit: E. ALARA ÇETİNEL
Işık Kumanda: MUSTAFA DENİZ HASAN KOÇYİĞİT ERDEM YALÇIN
Süfloz: SEVİNÇ ARAL ÇAKAL
Dekor Sorumluları:  BEKİR ÇİFÇİ HASAN KAYIŞ FARUK ŞEN İLHAN GÜLDEN Aksesuar Sorumluları:  ARİF HİKMET HALMAN NAZİME ERDEM İBRAHİM TORUN Terziler: SERPİL TEMEL MUHAMMED KOCABAŞ TÜRKAN GÜL
Peruka: HÜLYA GÜLTEMUR
Oyuncular: VOLKAN GÜNDÜZ ,CAN ATAK, FİLİZ DEMİRALP, KARDELEN F. GÖKTAŞ, CANAN KOYUNCU, SERKAN YANAR ,BURAK FINDIKCI, M. İNANÇ KETECİ, ELİF AYÇA AKSU, İSMAİL TÜTÜNCÜ
GÖSTERİ TARİHİ
ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ SAHNESİ
Atatürk Kültür Merkezi Halil Rıfat Paşa Mah. Mumbaba Cad. / SİVAS
Tel: 0 (346) 225 79 94
2 perde | 2 saat 15 dakika 13+
23 Ekim 2018,  Salı 20:00
24 Ekim 2018, Çarşamba 20:00
SİVAS DEVLET TİYATROSU
Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi
11 Ekim 2018, Perşembe 19:30
BİLET FİYATI
İndirimli : 4.5 TL
İndirimli : 3 TL
Tam: 7.5 TL
Tam: 6 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.