Performans Sokağı Sahnesi Ekim’in İlk Haftadaki Konuğu Mirkelam

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin en önemli tarihi yapılarından biri olan Grand Pera’da yer alan Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi Grand Pera Performans Sokağı’nda Ekim konserleri Mirkelam ile başlıyor.

İstanbulluların yeni buluşma noktası Grand Pera’da bulunan Türkiye’nin ilk ve tek sokak sahnesi olan Performans Sokağı, Ekim ayında da sevilen sanatçıları müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Beyoğlu’nun büyülü atmosferini müziğin birleştirici gücünde buluşturan Grand Pera Performans Sokağı’nda Ekim ayının ilk konserinde şarkıları dillere pelesenk olan, sevilen şarkıcı Mirkelam sahne alıyor. 1995 yılında “Her Gece” adlı şarkısıyla Türkiye’nin “koşan adam” olarak tanıdığı Mirkelam’ın hitleri arasında Tavla, Ah Bir Joker, Kokoreç, Unutulmaz ve Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz gibi şarkılar yer alıyor.

6 Ekim Cumartesi akşamı 22.45’te başlayacak konserin biletlerine Grand Pera gişelerden ve Biletix’ten ulaşabilirsiniz. Birbirinden keyifli konserler, festivaller, tiyatrolar, sanat performanslarının yeni adresi Performans Sokağı’nda gerçekleşecek tüm konserlerle ilgili detaylı bilgi edinmek ve bilet satın almak için www.biletix.com/mekan/RI/TURKIYE/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

BİLET FİYATI

Ön Satış (Ayakta) – 60.00 TL
Genel Satış (Ayakta) – 70.00 TL
1 Alana 1 Bedava – 70.00 TL
13 Ekim 2018 Cuma günü’de saat 22.45’de Selçuk Balcı konseri var.
Genel Satış (Ayakta) – 50.00 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.