Elton John’un hayatını anlatan “Rocketman” Filmi 7 Haziran 2019’da vizyonda…

Dünyaca ünlü , müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan İngiliz Elton John’un hayatını anlatan biyografik film Rocketman’den 7 Haziran 2019 ‘da vizyona girecek. Sir Elton John hayatının anlatıldığı filmde  28 yaşındaki Kingsman: Altın Çember’in başrol oyuncusu Taron Egerton oynayacak. Film, John’un Royal Müzik Akademisi’nden çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor.

Elton John’un sevgilisi ve menajeri John Reid rolünde ise Game of Thrones’taki Robb Stark’ı oynayan Richard Madden bulunuyor. Elton John’un annesine ise Jurassic World serisiyle çıkış yakalayan Bryce Dallas Howard hayat veriyor.

Filmin yapımcılarının, filmde Elton John hakkında hiçbir karanlık tarafın anlatılmasından kaçınmadıklarını söylemeleri üzerine 18 yaş üstü bir film olması bekleniyor. Böylece film ilk +18 müzikal filmi olma niteliğini taşıyor.

Dexter Fletcher’ın yönetmenliğini üstlendiği Rocketman, Türkiye’de 7 Haziran 2019’da vizyona girecek.

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2019 (ABD)
Yönetmen: Dexter Fletcher
Film müziğinin bestecisi: Matthew Margeson
Senaryo: Lee Hall
Yapım şirketleri: Marv Films, Rocket Pictures, Cross Creek Pictures
Yapımcılar: Elton John, Matthew Vaughn, David Furnish, Lawrence Bender
Oyuncular: Taron Egerton ,Bryce Dallas Howard,Richard Madden,Jamie Bell, Richard Madden, Taron Egerton, Steven Mackintosh, Kamil Lemieszewski, Gemma Jones, Luke White, Alison Ball, Michel Alexandre Gonzalez, Julian Ferro, Benjamin Mason, Eddie Register, Guillermo Bedward
Tür:Biyografi , drama , fantezi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.