Carina Bruwer’den müzik dolu anlar…

9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası kapsamında Profilo’nun davetlisi olarak ülkemize gelen Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer, yarışlar sonrası grubu Sterling EQ ile sahne alarak davetlilere müzik dolu anlar yaşattı.

28 – 30 Eylül tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirilen 9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, heyecanlı ve keyifli yarışlarının yanında Carina Bruwer’in grubu Sterling EQ ile verdiği konserle renklendi. Profilo’nun davetlisi olarak Türkiye’ye gelen ve yüzme şampiyonasına katılan Bruwer, yarışlarda elde ettiği başarılar kadar müzisyen kimliği ile de adından söz ettirdi.

Profilo 5K Yarı Dayanıklılık Maratonu’nu kadınlarda 1. olarak tamamlayan Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer, 29 Eylül akşamı, aynı zamanda kurucusu olduğu pop rock enstrümantal müzik grubu Sterling EQ ile verdiği konserde unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Yüzücülerin de aralarında olduğu davetliler, Hapymag Sea Garden Resort’ta gerçekleşen keyifli konser ile yarışların yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.