XXF: Very Very French Festival, İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Zorlu PSM’de!

Beş yıldan bu yana İstanbul kıyılarına Fransız dalgalarını getiren XXF: Very Very French Festival, bu sene 24 Kasım – 7 Aralık 2018 tarihleri arasında, Zorlu PSM’de gerçekleşiyor. İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek festival bu sene müzikseverlere pop müzikten caza, elektronik müzikten folka, rock müzikten blues’a 4 farklı etkinlik sunacak. Festival biletleri bugün, biletix.com’da ve Zorlu PSM gişelerinde satışta!

XXF – Very Very French:CHARLES PASI // 24 KASIM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

Armonikasının üzerine eklediği büyülü sözlerle Fransız çağdaş müzik sahnesinin en etkili isimlerinden biri haline gelen Charles Pasi, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde! İlk albümünü 22 yaşında yayımlayan, bu albümüyle International Blues Challenge’da dünyanın en iyi blues albümleri sıralamasında beşinci olan Charles Pasi, 34 yaşına gelene kadar dünyanın dört bir yanına taşıdığı müziğiyle XXF Very Very French Festival kapsamında müzikseverlerle buluşacak.

Kapı: 20.30

Etkinlik Başlangıç: 21.00

Bilet Fiyatları: Tam 1. Kategori – 100 TL // Tam 2. Kategori – 75 TL // Öğrenci 1. Kategori – 80 TL // Öğrenci 2. Kategori – 60 TL

XXF – Very Very French: Anatolian Power – DERYA YILDIRIM & GRUP ŞİMŞEK, ELEKTRO HAFIZ, GRUP SES, KOZMONOT OSMAN // 24 KASIM 2018 // STUDIO

Yerel tınılarıyla sınırlar ötesine ulaşan, yerli dinleyicilerin ilgisinin yanında keyifli canlı performanslarıyla birçok ülkede farklı sahnelerde ağırlanan müzisyenler, “Anatolian Power” çatısında XXF: Very Very French Festival programında buluşuyor. Saykodelik folk tınılarının, çağdaş yaklaşımlarla sahnede olacağı gecede Derya Yıldırım & Grup Şimşek ve Elektro Hafız canlı performanslarıyla, Grup Ses ve Kozmonot Osman kanınızı kaynatacak ve dansa hayır diyemeyeceğiniz canlı setleriyle; Zorlu PSM Studio’da sabahın ilk ışıklarına kadar süerecek gece, XXF: Very Very French Festival’i Anadolu tınılarıyla tanıştıracak.

Kapı: 20.30

Grup Ses: 20.30

Elektro Hafız: 22.00

Derya Yıldırım & Grup Şimşek: 23.30

After: Kozmonot Osman (Live)

Bilet Fiyatları:

Tam – 70 TL // Öğrenci – 50 TL

XXF – Very Very French: BACHAR MAR- KHALIFE // 29 KASIM 2018 // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ

Beyrut- Paris merkezli bir üsse sahip bağımsız kompozitör Bachar Mar-Khalifé alternatif bir oryantalizm için XXF: Very Very French Festival programında Zorlu PSM’de yerini alıyor. Klasik, elektronik, rock ve birçok farklı başlıkta değerlendirilebilecek bir müzikal yaklaşıma sahip olan Bachar Mar-Khalifé, dinleyicilere müzikal bir serüven yaşatacak.

Kapı: 20.30

Etkinlik Başlangıç: 21.00

Bilet Fiyatları: Tam 1. Kategori -75 TL // Tam 2. Kategori – 55 TL // Öğrenci 3. Kategori – 60 TL // Öğrenci – 45TL

XXF – Very Very French: FAKEAR, CLEA VINCENT, MOUSIKE // 7 ARALIK 2018 // STUDIO

Ülkesinin kuzeybatısından downtempo melodileri tüm dünyaya yayılan Fakear ve Fransa’dan yükselen genç kadın seslerin en dikkat çeken ve Türkiye’de online müzik dinleme servislerinde en çok dinlenen isimlerinden Cléa Vincent, peşpeşe performanslarıyla Zorlu PSM’de XXF: Very Very French Festival 2018 serisini unutulmaz bir geceyle taçlandıracak.

Kapı: 20.30

Clea Vincent: 21.30

Fakear: 23.00

After Party: Mousikē

Bilet Fiyatları: Tam – 85 TL // Öğrenci – 60 TL

Zorlu Performans Sanatları Merkezi Hakkındawww.zorlupsm.com

Kültür sanat hayatının buluşma noktası Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM) 5. yaşını kutluyor. Bugüne kadar, dünyaca ünlü gösterilerden alanında en iyi sanatçılara, Broadway müzikallerinden, tiyatro oyunlarına; DJ performanslarından, konserlere; sergilerden, film gösterimlerine, partilere ve festivallere 5 bin etkinlikte 2 milyon sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, her sezon daha da güçlendirdiği altyapısı ve çeşitlendirdiği programıyla sanatsever ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Zorlu PSM açılışından bu yana2.202 kişilik kapasitesi ve zenginleştirilmiş akustik özelliğine sahip Turkcell Sahnesi ve yine aynı sahnede oluşturduğu yeni “Sahne Üstü Ayakta” konseptinde eş zamanlı 3.200 kişi ağırlarken, hem oturmalı hem ayakta konser izleme imkanı sunan “Hibrid”düzen ile de İstanbul’un kışlık konser mekanı ihtiyacına da cevap vermeye devam ediyor. Doğal akustik özelliğiyle tasarlanan 717 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, 1.000 kişi kapasitesiyle Zorlu PSM’nin muhteşem atmosferinin yaz aylarında açık havaya taşınmasını sağlayan Amfi , yeni sezonda açılacak olan oturmalı 110 kapasiteli caz kulübü ve bugüne kadar birçok davet ve etkinliğe ev sahipliği yapmış olan 750 kişi kapasiteli Sky Lounge ve 5,200 m2’lik fuaye alanları ile Zorlu PSM sanat ile kendini ifade etmek isteyen herkese farklı olanaklar sunuyor. Lezzetli menüsüyle Turkcell Sahnesi’nin fuaye alanında bulunan Cheers, etkinlikler öncesi ve sonrasında sanatseverlerin favori mekanı olmaya devam ediyor.

İnci Şirin- inci@proiletisim.com Taner Turna –taner@proiletisim.com

Büşra Soydemir –busra@proiletisim.com Ayşe Devecioğlu – ayse@proiletisim.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.