MABEL MATİZ’DEN ‘MAYA’YA İLK KLİP

Kerki ve Solfej ile gerçekleştirdiği turne programı ile sevenleriyle buluşacak olan, son yılların en popüler müzisyenlerinden Mabel Matiz, ‘Maya’ albümünün ilk klibini söz ve müziğini Sıla ile birlikte yaptığı ‘Sarmaşık’ isimli şarkısına çekti.

Mabel Matiz’in Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde çekilen klibinde, aşkın baş döndüren farklı halleri ve aynı insanı farklı kimliklere bürüyebilme gücü tasvir ediliyor. Günümüz ana akım Türk müziğine yön veren en önemli müzisyen ve yorumculardan olan Matiz, yeni albüm ve klip heyecanını da konserlerinde hayranlarıyla paylaşıyor. Kerki ve Solfej’in güz konserleri kapsamında, açıkhavada Denizli, İzmir ve Bursa’da konser verecek olan sanatçı, daha sonra ise Ankara ve İstanbul seyircisiyle buluşacak.

Başarılı sanatçı Mabel Matiz, bu yaz kendi albümü Maya’nın şarkılarını seslendirmek üzere Harbiye’de hayranlarının karşısına çıkacak. Kendine özgü tarzı ve farklı yorumuyla büyük beğeni toplayan Mabel Matiz, Harbiye’de hem yeni albümünden hem de eski albümlerinden şarkılarını seslendirecek.

KERKİ-SOLFEJ MABEL MATİZ KONSER PROGRAMI

29 Eylül 2018 Cumartesi Denizli Açıkhava

12 Ekim 2018 Cuma İzmir Fuar Açıkhava

20 Ekim 2018 Cumartesi Bursa Açıkhava Tiyatrosu

16 Kasım 2018 Cuma Ankara Congresium

14 Şubat 2019 Perşembe İstanbul Volkswagen Arena

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.