Açıkhavada Müzik Keyfi Emaar AVM’de

İstanbul Anadolu Yakasının en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM’de bu hafta sonu müzik ziyafeti yaşanacak. 22 Eylül Cumartesi 19.00’da alternatif müziğin sevilen isimlerinden Pamela, Emaar AVM’de ziyaretçileri ile buluşurken, 23 Eylül Pazar günü 19.00’da ise özellikle gençler arasında popüler olan başarılı müzisyen Deniz Tekin sahne alacak.

İstanbul Anadolu Yakası’nın en lüks alışveriş ve yaşam merkezi Emaar AVM, ziyaretçilerine müzik dolu bir hafta sonu yaşatacak. Birbirinden güçlü sesleri ağırlayacak olan Emaar sahnesi, bu hafta Pamela ve Deniz Tekin ile müzik ziyafeti yaşatacak. Şarkılarıyla ve tarzıyla uzun yıllardır en beğenilenler arasında yer alan Pamela 22 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Emaar AVM ziyaretçileriyle buluşurken, kendine has tarzı ile gençlerin sevgilisi olan Deniz Tekin 23 Eylül Pazar günü aynı saatte Emaar sahnesinde olacak. Ücretsizdir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.