Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik, Selen Öztürk’ün oynadığı geçtiğimiz sezonun yoğun ilgi gören oyunlarından ‘İntiharın Genel Provası’ Emrah Eren rejisi ile Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde bu yeni sezonda da seyredebilirsiniz.

 

 

Oyunun adı: İntiharın Genel Provası Sahne: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi,

Yazarı: Duşan Kovaçeviç

Yönetmeni: Emrah Eren Çeviren: Bilge Emin Dekor ve Kostüm Tasarımı: Barış Dinçel Işık Tasarımı: Yakup Çartık Koreografi: Gizem Erdem Müzik: Tevfik Kulak

Oyuncuları: Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik, Selen Öztürk

Konusu: Borç batağına batmış bir mimarin Tuna Nehri üzerinde intihar ederken son kez sevgilisiyle vedalaşmak için arayan adam bir anda etrafındakilerinde onu atlamamasına ikna etmesiyle gelişen komik olaylar. Sevgilisininde gelmesiyle birlikte , kaptan olarak çalışan iki kişi de katılınca işler çırığından çıkar.

Sahne Trump Kültür ve Gösteri Merkeziİstanbul

Tiyatroadam- Bir İntiharın genel Provası Oyunundan Bir Sahne

İntiharın Genel Provası Program

Çar, 26/09/18

Saat:20.30 Caddebostan Kültür Merkeziİstanbul

Cmt, 06/10/18

Saat:20.30

Çeşitli MekanlarÇeşitli Şehirler

Cmt, 06/10/18

Saat:20.30 Kadıköy Halk E.Mİstanbul

Pzt, 22/10/18

Saat:20.30

Bilet Fiyatları

– Tam 56.00 TL Öğrenci 46.00 TL

Lütfen Not Edin

– Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir. – Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır. – 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. – 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

 

Bilet:

http://www.biletix.com/etkinlik/VLC86/TURKIYE/tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.