Canlı performansın ana durağı Hayal Kahvesi yeni sezona hazır. Dünya mutfaklarından lezzetler ve sahnesinde ağırladığı güçlü isimlerle, iyi yemek ve iyi müziği bir platformda toplayan Hayal Kahvesi, Eylül ayı ile birlikte yepyeni etkinlikleri müjdeliyor.

18 şubesiyle yurdun dört bir yanına eğlenceyi taşıyan Hayal Kahvesi; sadece hafta sonları değil “her gün”  müzik dinlemek isteyenler için birbirinden başarılı sanatçı ve grupları sahnesinde ağırlıyor. Yeni sezona en sevilen isimlerle ‘merhaba’ diyen Hayal Kahvesi bu yıl da konserleriyle ve yemekleriyle adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Hem kulağa hem damağa hitap ediyor

Deneyimli şeflerin mutfağından çıkan zengin yemek menüsü ve birbirinden renkli kokteylleriylegünün her saati ziyaretçilerin uğrak noktası haline gelen Hayal Kahvesi, konser ve yemek mekânı arasındaki mesafeyi de ortadan kaldırıyor. Kahvaltı çeşitleri, lezzetli atıştırmalıklar, dürüm, pizza, burger, ana yemek, tatlıların yanı sıra sağlıklı ve hafif seçeneklere de menüsünde yer veren Hayal Kahvesi kısa ya da uzun soluklu tüm buluşmaların merkezi konumunda yer alıyor.

Yaz günlerinin enerjisi Hayal sahnesine taşınıyor

Eylül ayı ile birlikte şehir eski canlılığına kavuşuyor. Yaz enerjisini yeni sezona aktarmaya kararlı Hayal Kahvesi’nin konser programından bazıları ise şu şekilde;

15 Eylül “Göksel” Aqua Florya Hayal Kahvesi
15 Eylül “Yüksek Sadakat” Atakent Hayal Kahvesi
21 Eylül “Ezhel” Kocaeli Hayal Kahvesi
21 Eylül “Redd” Bursa Hayal Kahvesi
22 Eylül “Yeni Türkü” Aqua Florya Hayal Kahvesi
28 Eylül “Yüksek Sadakat” Bandırma Hayal Kahvesi
28 Eylül “Hakan Altun” Uşak Hayal Kahvesi
28 Eylül “Gripin” Atakent Hayal Kahvesi
28 Eylül “Kıraç” Uşak Hayal Kahvesi
28 Eylül “Yeni Türkü” Bursa Hayal Kahvesi
29 Eylül “İstanbul Arabesque Project” Bursa Hayal Kahvesi

Programın devamına www.hayalkahvesi.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.