EKRANLARIN EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLERİ BELLİ OLDU

0

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli olurken, yaz dizileri ve birbirinden heyecanlı sezon finalleri ayın en çok konuşulanları arasında yer edindi.

Medya takibinin öncü kurumu Ajans Press, Haziran ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in gerçekleştirdiği medya incelemesine göre,yaz dizilerinin start alması ve sezon finalleri izleyiciyle beraber medyanın da gündeminde yer aldı.Haziran ayının en çok konuşulan yapımı ise Fox TV ekranlarında yayımlanan Yasak Elma dizisi oldu. Dizi 220 habere konu olarak Haziran ayında zirveye oturdu.

TRT 1’de yayımlanan ve Mayıs ayın en çok konuşulan yapımı olan Diriliş Ertuğrul,Haziran’da 211 habere konu olarak listenin ikinci sırasında yer aldı. Geçtiğimiz ay görkemli bir sezon finali yapan Show’un sevilen dizisi Çukur, hakkında çıkan 192 yazılı basın haberiyle ayın en çok konuşulan üçüncü yapımı olmayı başardı. Star TV’de yayımlanan Ufak Tefek Cinayetler 147 haberle konuşulurken, ATV’nin sevilen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114 haberle listenin beşinci sırasında yer aldı.

Ajans Press’in 1-30 Hazirantarihleri arasında en çok konuşulan diziler için gerçekleştirdiği medya araştırmasının detaylı haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz;

DİZİ İSMİ

KANAL

HABER ADET

YASAK ELMA

FOX TV

220

DİRİLİŞ ERTUĞRUL

TRT 1

211

ÇUKUR

SHOW TV

192

UFAK TEFEK CİNAYETLER

STAR TV

147

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKUMDAR OLMAZ

ATV

114

SEN ANLAT KARADENİZ

ATV

113

İSTANBULLU GELİN

STAR TV

109

ARKA SOKAKLAR

KANAL D

102

KALBİMİN SULTANI

STAR TV

101

KOCAMAN AİLEM

ATV

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.