ENKA AÇIKHAVA’DA “YAZ” 20 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR!

0

Yıldızlar Altında 30. Yıl Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 30. Yıl Açıkhava Buluşmaları’na 20 Haziran’da merhaba diyor. Yaz boyunca tiyatro, sinema ve konserlerle renklenecek buluşmalar; TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nın konseriyle başlayacak. Koray Candemir & Harun Tekin’in Şakalı Akustik performansı ve Sertab Erener & Emre Kula ikilisinin sahnesiyle devam edecek.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nda neler var? 

Müziğin her dalını sevenler için  caz ve pop müzikle birlikte film ve tiyatro gösterileri de yer alıyor. 20 Haziran’da başlayacak dopdolu programı boyunca 8 konser, 5 tiyatro oyunu ve 12 filmi açık hava sahnesinde ağırlayacak.

Açılış TRT İstanbul Radyosu’ndan Konuk Soslistler ile yapılıyor?

Buluşmaların açılış etkinliğinde, değerli caz müzisyenlerinden oluşan, Türkiye’nin en köklü ekiplerinden TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası, konuk solistler İlham Gencer ve Evrim Özşuca eşliğinde 20 Haziran’da sahne alacak. Bugüne kadar sayısız ulusal ve uluslararası etkinlikte performans gösteren ekip, Açıkhava’yı en canlı renkleriyle yeniden boyayacak

ENKA Sahnesi 21 Haziran Perşembe akşamı, eğlencesiyle çok konuşulan Şakalı Akustik performanslarıyla Koray Candemir ve Harun Tekin’i ağırlayacak.  Seyircisini yalın sesler ve yaşanmış hikayelerle dolu akustik sohbete davet eden ünlü ikili konserde, hem kendi eserlerini hem de sevdikleri şarkıları seslendirecek.

Geçen yıl Açıkhava seyircisini büyüleyen Sertab Erener ve Emre Kula, yoğun istek üzerine 22 Haziran’da yeniden ENKA sahnesinde olacak. İki kişilik dev kadro; Sertab Erener’in son albümü Kırık Kalpler’den ve en sevilen parçalarından oluşan bir repertuvarı yorumlayacak.

 Program kapsamında düzenlenecek tüm etkinliklerin gösterimleri saat 21.15’te başlayacak. 30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın, 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakulturinstagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

 

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik bilet fiyatları:

TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası

Tam: 60 TL Öğrenci: 30 TL

 

Şakalı Akustik

Tam: 60 TL Öğrenci: 30 TL

 

Sertab Erener&Emre Kula

Tam: 100-80-60 TL Öğrenci: 40 TL

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.