Suna Keskin’den Sürpriz Ziyaret

0

Tiyatro Sahnesinde 55. Yılını kutlayan Suna Keskin Eskişehir’de Balmumu Müzesini Ziyaret etti. Erol Keskin’in Balmumu Heykeline Gözlük taktı. Kendisininde Balmumu heykelini gören Suna Keskin: “Eskişehir Belediye Başkanı Büyük Erşen bizi ebedileştirdi” dedi.

Suna Keskin Erol Keskin”in balmumu heykeline Gözlüğünü Taktı.

Sanatla geçen 55 yıl “Ben hala öğreniyorum

Eskişehir Balmumu Müzesini Ziyaret ederken birlikte sahneyi paylaştıkları; Nedim Saban, Melek Baykal, Arzu Oruç, Cem Güler, Tunç Efe gibi isimler eşlik etti. Çok duygu dolu anların yaşandığı müzede Melek Baykal Türk Tiyatrosuna emeği geçen isimlerin Balmumu heykelleriyle birlikte hafızalarımızda hep diri kalacaklarını belirtti. Sergiyi gezdikçe kimin aslına ne kadar benzeyip benzemediği üzerine de yorumlar yapıldı.

Suna Keskin: “Ne mutlu bana ki eşimle birlikte bende varım. Sevgili Büyük Erşen bizleri bir nevi bizleri ebedileştirdi diyebilirim.Çok mutluyum. eksik kalan bişey vardı. Erol Keskin’in gözlükleri eksikti. onu da yanımda getidim. ve kendisii öperek takıyorum.”

“Bu meslekte hocalık yok. daima öğreniyorum. bu yıllara geldiysem eğer mesleğimi severek ve çok çalışarak geldim.” dedi

 

Suna-Keskin-Eskişehir balmumu Müzesi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.