Tamirane’de Ücretsiz Gösteriler Devam Ediyor

0

CUMA AKŞAMI MELTEM PARLAK TEK KİŞİLİK GÖSTERİSİYLE, PAZAR GÜNÜ İSE “STANDARDS” CAZ KONSERİYLE TAMİRANE SAHNESİNDE!

 

27 NİSAN CUMA AKŞAMI “COMEDY AFTER WORK”DE MELTEM PARLAK TEK KİŞİLİK GÖSTERİSİYLE TAMİRANE SAHNESİNDE!

 

Hatunlar Stand Up ‘Çok da Fifi’ ekibinden oyuncu ve yazar Meltem Parlak, “Evlenecek miyiz?” isimli tek kişilik gösterisi ile 27 Nisan Cuma 23.00’da, Tamirane’de!

“Yani ben. Çünkü bu tanıtım yazısını yazan da benim. Haydi, gelin hep beraber gülüşelim, muhakkak bekliyorum.”

Meltem Parlak’ın kadın-erkek ilişkileri, az ünlü olma halleri ve belli bir yaştan sonra hala aile ile yaşıyor olmak üzerine anlattığı hikayeleriyle, Tamirane’de buluşuyoruz!

Şimdiden yerini ayırt!

29 NİSAN PAZAR GÜNÜ “MORNING JAZZ SESSIONS”DA STANDARDS PAZAR GÜNÜNE CAZ KATMAYA GELİYOR!

 

29 Nisan Pazar günü, 15.00’da Standards Morning Jazz Sessions’da! 2 yıl önce kurulan Standards, klasik ve modern caz parçalarından oluşan repertuarıyla Pazar günü senin için sahnede! Vokalde Melis Seyhun’a, piyanoda Coşkun İnsel, bas gitarda Baran Say, saksofonda Siney Yılmaz ve davulda Ümit Çavman eşlik ediyor!

*Etkinlikler: ücretsizdir.

Rezervasyon için; 0212 286 07 07

Adres: Uniq İstanbul Ayazağa Cad. No:4C / 109 Maslak – Sarıyer

 

 

 

Tamirane:

İlk 2008 yılında ‘Repair Yourself’ mottosu ile yola çıkan Tamirane, restoran, bar, konser ve etkinlik mekanı olarak; Uniq İstanbul’da yer alıyor ve son iki senedir Bozcaada’da “On An Island” festivalini gerçekleştiriyor.

Yenilikçi mutfağı, kendine has mimarisi, ulusal ve uluslararası yüzlerce yetenekli müzisyen ve performansa ev sahipliği yapan sahnesi ile geniş bir müdavim kitlesine sahip.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.