Hayati risk taşıyan hastalıklar dolayısıyla tedavi altında olan çocukların dileklerini yerine getirerek onları hayata bağlayan “Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye”, 19 Nisan’da Zorlu PSM’de özel bir konser düzenledi. 

 

Hayati risk taşıyan hastalıklar dolayısıyla tedavi altında olan çocukların dileklerini yerine getirerek onları hayata bağlayan “Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye”, 19 Nisan’da Zorlu PSM’de özel bir konser düzenledi. maNga grubunun da konuk sanatçı olarak katıldığı “İstanbul Armoni Korosu” konserinde birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

Kendini, hayati riskli hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmeye adayan “Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye”, müzikle çocukların kalplerine dokunacağı yeni bir projeye daha imza attı. 19 Nisan’da Zorlu PSM’de gerçekleştirilen “İstanbul Armoni Korosu” konserinde izleyiciler birbirinden güzel şarkılarla eğlendiler ve kendileri için hazırlanan sürprizlerle karşılaştılar.

Çocuklara şarkılar seslendirmek üzere iş, spor ve sanat dünyasından pek çok ünlü ismin bir araya geldiği ve hazırlıklarına birkaç ay öncesinden başlanan konserde “İstanbul Armoni Korosu”na maNga grubu da eşlik etti.

maNga çocuklar için seslendirdiği sevilen şarkılarıyla geceye renk katarken Bir Kadın Çizeceksin şarkısını tüm salon hep bir ağızdan söyledi. Grubun solisti Ferman Akgül de Batum Türküsü’nde İstanbul Armoni Korosu’na eşlik etti.

Toplumdan aldığı destekle 3-18 yaş arası çocukların hayallerindeki dilekleri yerine getiren dernek konserle, zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklara moral vererek onların hayata tutunma isteklerini artırmayı ve “çocukları hayata bağlayan dilekler” için yeni destekçiler kazanmayı amaçlıyor.

Yüzyıllardır din, dil, ırk ayrımı yapmadan tüm kültürleri ahenk ve uyum içerisinde bir arada yaşatan İstanbul’dan ilham alarak kurulan İstanbul Armoni Korosu, farklı sektörlerden profesyonellerin bir araya gelerek oluşturdukları bir müzik topluluğudur.

İş unvanlarından, profesyonel kariyerlerinden sıyrılarak saf sevgi ve saygıyı dostlukla harmanlayıp müziklerine yansıtan bu müzik grubu; Koro Şefi ve Proje Koordinatörü Nergis Yıldırır, Orkestra Şefi Muhammet Yıldırır ve gönüllü koristler ile bireylerin ihtiyaçlarına cevap veren vakıf ve derneklerin yanında, ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlere de destek vermektedir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.