KÜRÜNDEN KABARE | Konuk – SEYHAN ARMAN
12 Mart 20.30, ikincikatSAHNE
“Küründen Kabare”de bir zamanlar haber bültenlerinde dehşet saçarken gördüğünüz, o çok eğlendiğiniz mekandaki şen şakrak solistliğinden bildiğiniz, yoldan geçerken çaktırmadan süzdüğünüz, cinayet haberlerinde ne de sık rastladığınız… ama transseksüellikle ilgili ne kadar fikriniz, olumlu ya da olumsuz ne kadar önyargınız olursa olsun aslında daha önce hiç tanışmadığınız Serpil’le
Tek Perde >> 90 dak.  tam 50 TL | öğrenci 40 TL
biletix
NADJA – Andre Breton Olmak | Konuk – ZULA  PERFORMANCE
13 Mart 20:30, ikincikatSAHNE
Jerzy Grotowsky’nin yoksul tiyatro öğretisini temel alarak ,fiziksel tiyatronun özgün çalışmaları üzerine gelişen performans seyirciyi umudun peşinden götüren bulmaca dolu bir oyunun içine sokuyor.
İktidarın gölgesi altında oynanan bir umutsuzluk oyunudur Nadja.
Savaşın ve erkekliğin dalgaları arasında boğulan bir şairin, bilinçdışına doğru yaptığı yolculuktaki sayıklamalarıdır. Süren ve tekrarlanan bir zamanın içinde, uyum sağlamaya çalışmak, yorulmak ve kaçamamaktır. Sonu olmayan bir döngüde acı çekiyor ‘’Olmak”tır.
Tek Perde>> 65 dak. 35 tam TL | öğrenci 25 TL
biletix
BİR YILDIZ BATIYOR | Konuk – ÜÇ KULAK PRODÜKSİYON
14 Mart 20:30, ikincikatSAHNE
Taşrada büyüyüp İstanbul’da oyuncu olan Gökhan, büyük mücadeleler sonunda üne ve paraya ulaşır. Ancak eksik birşeyler vardır. Gerçekten istediği nedir? Nazmi Sinan Mıhçı, bu hikayeyi kuklasıyla birlikte anlatıyor.
Tek Perde>> 90 dak.40 tam TL | öğrenci 30 TL
biletix
KUARTET | Konuk – TİYATRO ÖTEKİ HAYATLAR
15 Mart 20:30, ikincikatSAHNE
Kuartet, yirmili yaşlarında yeni evli bir çift olan Berk ve Ece’yle, on yılı aşkın süredir evli olan Süreyya ve Edip’in, farklı kombinasyonlarla yaptıkları 13 buluşma aracılığıyla bu dört farklı bireyi cinselliğe ve aşka yaklaşımları üzerinden anlamaya çabalıyor.
Çift olarak tek tek var olabilmek ne kadar mümkündür? Bir kalp birden fazlasını sevebilir mi, peki ya ikiden fazlasını?
Tek Perde >> 85 dak. tam 50 TL | öğrenci 30 TL
tiyatrolar.com.tr
YAN ROL
16 Mart 19:00, ikincikatSTÜDYO
Siz hiç geçtiniz mi karanlık tarafa?
Bunun için neleri göze alırsınız?
Neleri feda edersiniz?
Nelerden vazgeçersiniz?
Karanlık tarafa geçmek saliselik birşey
Siz buna cesaret edebilir misiniz?
Hayatı boyunca başkalarının hikayesinin yan rolü olan kızın
kendi hikayesinde başrol olma zamanı!
Tek Perde >>  tam 40 TL | öğrenci 20 TL
biletix
IŞILTILI HAŞERELER
16 Mart 20:30, ikincikatSAHNE
Işıltılı Haşereler, insanın tüketim krizine dair ironik bir kara komedi. Kentsel dönüşüm kapsamında seçilen genç çiftimiz Ollie ve Jill’e, ileride çok değerlenmesi beklenen bir semtte yıkık dökük bir ev vadedilmiştir. Ollie ve Jill, bize bu vadedilen rüya evlerini nasıl elde ettiklerinden bahsetmek isterler.Rüya evlerini elde edebilmek için, yaptıkları bazı şeyler vardır ki aslında çok da iyi sayılmazlar.Bazıları böyle düşünebilir.Ama onlar yine de iyi insanlar, en azından öyle olduklarını umuyorlar. İyi insan olmak için bu yeterli mi? Yani rüya evlerini elde edebilmek için yaptıklarını bize açıklayabilirler mi? Ollie ve Jill durumu bize açıkladıklarında, neyi neden yaptıklarını ve ne için yaptıklarını..
Tek Perde >> 90 dak. tam 60 TL | öğrenci 35 TL
biletix
İRFAN DEĞİRMENCİ ile Ana Haber
16 Mart 22.30, ikincikatLOFT
20 yıl televizyon haberciliği yapan İrfan Değirmenci, bir yıllık aranın ardından Ana Haber Bülteni ile geri dönüyor! Ancak küçük bir farkla…
Değirmenci, Ana Haber Bülteni’ni İkinci Kat Loft Performans sahnesine taşıyor. Sahnede Ana Haber, kulağa tuhaf geliyor değil mi? İşte bu tuhaflığın içinde ortaya her Salı akşamı, “güleriz ağlanacak halimize” dedirten muhteşem bir performans çıkıyor. Değirmenci, İkincikat’a güncel konulara büyük bir aile meclisi sıcaklığında yorum getirmeye, dertleşmeye, efkar dağıtmaya, ülke ve dünyada olup bitenleri konuşmaya çağırıyor…
Tek Perde >>  tam 60 TL | öğrenci 40 TL
biletix
100 | Konuk – TİYATRO AN
 17 Mart 18:30, ikincikatSTÜDYO
Gabriel Garcia Marquez’in Yüzyıllık Yalnızlık romanından esinlenerek yazılan “100”, Marquez’in “İnsanın yaşadığı değildir hayat, aslolan hatırladığı ve anlatmak için nasıl hatırladığıdır.” sözünden yola çıkarak beş karakterin içsel yolculuğuyla, seyircisinin aklını ruhunun derinliklerine indirerek kurcalar. Oyun ölümden sonra gidilen bir “boşluk”ta başlar. Buraya gelenler belirli bir süre içerisinde hayatlarından tek bir anı seçip sonsuzluğu bu tekrar eden anının içinde yaşama şansına! sahip olacaklardır.
Tek Perde >>  tam 40 TL | öğrenci 30 TL
ikincikat.org
KASAP
17 Mart 20:30, ikincikatSAHNE
İnsan vicdanı istatistiksel mi çalışır, anlık mı?
Bir canlıyı sinek mi daha iyi temsil eder, inek mi?
Diğer canlıları yemeye karar veren insanoğlu, kendi türünü de yer mi?
Buna önce kendini mi inandırır, etrafındakileri mi?
Kasap vicdanları mı doyurur mideleri mi?
Akla mı yatkınlık, lezzete mi?
Tek Perde >> 80 dak. tam 50 TL | öğrenci 30 TL
biletix
MUSTAFA SAĞIR – Sağır Duymaz Uydurur
17 Mart 22.30, ikincikatLOFT
1983 Samsun doğumlu Mustafa Sağır, yılmadan ve yorulmadan mücadele edip türlü zorluklara göğüs gererek; yeri geldiğinde öz ailesini karşısına alıp; inatla, tırnaklarıyla kazıyarak elde ettiği biricik kariyerini, tam da meyvesini alacağı en verimli çağında, yaşadığı acı bir olay sonucunda sonlandırmak zorunda kaldı. Şimdi bu acı olayın ayrıntılarını verip de konuyu saptırmanın anlamı yok ancak Mustafa için hayatın ciddiye alınacak bir yanı kalmadı.
Komedi için trajedi + zaman derler.
Acılar çekildi, yeterince beklendi.
Şimdi, gülmek zamanı…
Açılış Komedyeni: Akın Aslan
 Tek Perde >>  tam 30 TL | öğrenci 20 TL
biletix
UNUTULAN | Konuk – YERSİZ KUMPANYA
18 Mart 19.00, ikincikatSAHNE
Mari ve Nıvart çalıştıkları kumpanya tarafından turne sırasında ödemedikleri bir otel masrafı yüzünden otelde rehin bırakılırlar. Borçların ödenmesi otelin temizliği vb. işlerin yapılması ile karşılanacaktır. Ancak burada o kadar uzun zaman kalırlar ki, zamanın akışını anlamayacak duruma gelirler. Unuttukları her şeyi hatırlamak için bir oyununun provalarına başlarlar. Bu oyun zaman zaman iki kadının kendi hikâyeleri ve kökleri ile karşılaşmalarına dönüşür.
Tek Perde >>  50 dak.  tam 40 TL | öğrenci 30 TL
biletix
http://ikincikat.org/oyun/nistagmus-baris-coskun-fotograf-sergisi/
İkincikat Gösteri Sanatları
Karaköy | Beyoğlu
34421 İSTANBUL
ikincikattayiz@gmail.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.