Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 20 Mart’ta Akşam Yemeği oyunuyla Semaver Kumpanya’yı ağırlıyor. Herman Koch’un aynı adlı romanından uyarlanan oyun, ironik ve çarpıcı bir yüzleşmeyi sahneye taşıyor.

 

  1. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın yeni konuğu Akşam Yemeği, 20 Mart Salı akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda izleyiciyle buluşuyor. Mustafa Kırantepe, Sarp Aydınoğlu, Serkan Keskin, Sezin Bozacı ve Şebnem Hassanisoughi’nin rol aldığı oyun seyircisini, vicdan ve sahip çıkma duyguları ile yıpranmış değer yargılarının çarpıştığı bir akşam yemeğine davet ediyor.

 

Bir ailenin, 15 yaşındaki oğulları ve kuzeninin evsiz bir kadının ölümüne sebep olmasının ardından hayatlarına nasıl devam edeceklerine karar vermeye çalışmalarının öyküsünü, sahnede gerilimi ve temposu artan diyaloglarla anlatan oyun, ironik ve çarpıcı bir yüzleşmeye dikkat çekiyor. Oyun saat 20.30’da başlıyor.

Tam: 50 TL ve Öğrenci: 30 TL olarak fiyatlandırılan “Akşam Yemeği” performansının biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

  1. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın, 5 Nisan tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz

semaver kumpanya oyunları, semaver kumpanya tiyatrolar, semaver kumpanya oyun programı, semaver kumpanya oyuncuları, 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.