Oyun seçimleri ve sahneleme biçimleriyle tiyatro dünyasına renk katan topluluklardan Tiyatro Fora, kadın erkek ilişkilerine ve “erkek muhabbeti”ne farklı açılardan bakan bir oyunla Kadıköy yakasında Öykü Sahne’de seyircisini bekliyor. Eric Assous’tan Anıl Dursun’un çevirip Tufan Karabulut’un yönettiği ‘Kadınlarımız’, erkek bakış açısıyla kadınların sorgulanmasından yola çıkıp erkek bakış açısının ve davranışının sorgulanmasına varan sürprizli bir oyun.

Çok eski geçmişe sahip üç arkadaş; Max, Paul ve Simon haftada bir kez içki içmek ve poker oynamak için buluşurlar. Klasik oyunlu, içkili ‘erkek meclisi’… Max radyolog, Paul doktor, Simon ise işadamıdır. Bu mesleğinin zirvesindeki erkeklerin toplantılarında eşler, sevgililer, ilişki kurmaya heveslendikleri kadınlar konuşulur… Erkekler arasındaki dedikodular, sorunların açılmasına, çözüm önerilerine, beklentilere dönüşür. Son toplantılarına biri gecikerek gelir ve diğerlerini şok edecek bir itirafta bulunur… Bu şokun ardından dedikodu havasıyla başlayan konuşmalar, giderek kökten sorulara dönüşmekte gecikmeyecektir. Hayatlarını altüst eden bir durumla karşı karşıya kalmışlardır. Otuz beş yıllık dostluklar bir gece boyunca masaya yatırılır ve üçünün de birbirleri hakkında bilmedikleri pek çok gerçek ortaya çıkar. Gün ağarırken üç eski dostu yepyeni bir hayat beklemektedir…

Yaklaşık 15 yıldır tiyatro dünyamıza ilginç oyunlar kazandıran Tiyatro Fora’nun ‘Kadınlarımız’ oyununda Tufan Karabulut, Arda Kavaklıoğlu, Deniz Salman rol alıyor.

 

Mart ayı programı

04 Mart 2018, Pazar 16.00

10 Mart 2018, Cumartesi 20.30

17 Mart 2018, Cumartesi 20.30

27 Mart 2018 Salı 20.30

30 Mart 2018, Cuma 20.30

 

ÖYKÜ SAHNE

Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. No: 29 Kadıköy-İstanbul

(Rexx Sineması çaprazı)

Rezervasyon: 0(541)770 27 87

tiyatro fora oyunları,tiyatro fora oyuncuları,tiyatro fora 2018,tiyatro fora 2017, tiyatro fora kimler var,

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.