Ege Perla’nın Tiyatrosu Toy İzmir’den Görkemli Açılış

0

TOY İstanbul’un İzmir Ege Perla’da hayata geçirdiği yeni sahnesi TOY İzmir Ege Perla’nın açılış daveti geçtiğimiz akşamı Mustafa Alabora, Meltem Cumbul, Hatice Aslan, Ülkü Duru – İştar Gökseven, Melisa Sözen, Harun Tekin, Koray Candemir, Alper Saldıran, Kanat Atkaya, Hakan Tamar, Lale Algöz, Elif Mısırlı, Seda Domaniç, Şirin Payzın, Cem Karcı, Selin Oktay gibi iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasından birçok tanınmış ismin katılımıyla gerçekleşti. Şebnem Bozoklu ve Burak Altay’ın rol aldığı “Kaplan Sarılması” oyununun sahnelendiği gecede davetliler, İzmir’in kültür sanat hayatına yapılan bu değerli katkıyı kutladılar.

Tiyatro, oyunculuk ve yazarlık gibi sahne sanatlarının en önemli disiplinlerini tek bir çatı altında toplayan TOY İstanbul şimdi de İzmir Ege Perla Sahnesi ile İzmir’in kültür sanat dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Kapılarını ilk olarak şubat ayı başında açan TOY İzmir Ege Perla, birbirinden başarılı tiyatro oyunlarına, çocuk oyunlarına ve stand-up gösterilerine ev sahipliği yapıyor.

TOY İzmir Ege Perla’nın açılış davetinde TOY İstanbul’un kendi prodüksiyonu olan ilk oyunu “Kaplan Sarılması” sahnelendi. Açılışa İzmir’in yanı sıra İstanbul’dan da, aralarında oyuncuların ve cemiyet hayatından isimlerin olduğu geniş bir davetli topluluğu katıldı.

Sahne sanatlarını İzmir’e taşıyan TOY İzmir Ege Perla’da 21 Şubat’ta Altıdan Sonra Tiyatro’nun sahnelediği “444”23-24 Şubat’ta ise B Planı tarafından sahnelenen “İstila!” oyunları sanatseverlerle buluşacak. 18 Şubat’ta Cihan Talay ve Mesut Süre’nin, 25 Şubat’ta Lesli Karavil’in stand-up gösterilerine ev sahipliği yapacak olan TOY İzmir Ege Perla’da tüm tiyatro oyunları ve stand-up gösterileri saat 20.00’de başlayacak.

TOY İzmir Ege Perla’daki etkinliklere ait biletler Biletix’ten ve gişeden temin edilebilir.

Adres:Ege Perla – Çınarlı Mah.

Bayraklı Tünelleri No:8 Konak/İzmir

Tel: 0 232 503 08 65

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.