Kürklü Venüs’ Ayakta Alkışlandı

0

Geçen sezon “Joko’nun Doğum Günü” adlı oyunu ile 13 dalda ödül alan ‘Yolcu Tiyatro’nun yeni oyunu ‘Kürklü Venüs’ 12 Şubat 2018 Pazartesi günü

Artı Sahne Mecidiyeköy’de galasını yaptı

Artı Sahne Mecidiyeköy’de ‘Yolcu Tiyatro’nun yeni oyunu ‘Kürklü Venüs’ün 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 20.30’da galası gerçekleştirildi. Tamer Levent, Ayten Uncuoğlu, Hale Akınlı gibi tiyatro camiasından pek çok usta ismin yanında ünlü isimlerin de katıldığı gecede, oyunun sonunda salonda büyük alkış sesleri yükseldi. Eleştirmenler tarafından tiyatro sezonunun en iyi oyunlarından biri olarak değerlendirilen, kışkırtıcı, komik, yüksek gerilimli ve gizemli üslubuyla Kürklü Venüs, aşkın ve tutkunun bir tür modern köleliğe dönüşmesini anlatıyor. Oyunun yönetmeni Ersin Umut Güler, Pervin Bağdat ile başrolü paylaşıyor.

Leopold von Sacher-Masoch’un mazohist edebiyatın kilometre taşı diye adlandıracağımız “Kürklü Venüs” romanını, tiyatro yazarı ve yönetmeni David Ives tiyatroya uyarladı ve Yolcu Tiyatro bu çarpıcı eseri sahnelere taşıdı.

‘Kürklü Venüs’ün Gelecek Programı:

28 Şubat, saat 20.30 – Baba Sahne

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.