Gürsel Birsel’in Jet Sosyete’si ‘Yalan Dünya’nın Devamı

0

Daha önceden senaryosunu ve oyunculuğunu yaptığı ‘Avrupa Yakası’ ve ardından ‘Yalan Dünya’ dizileri ile başarısını devam ettiren Gürse Birsel’in ‘Jet Sosyete’si diğer dizilerinin devamı niteliğinde.

Pazar günü Star Tv ekranlarında ilk defa izleyicisi ile buluşan dizi sosyal medya üzerinde büyük yankılarla karşılandı.

BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek, oyuncu kadroasunda; Bir şirkette getir götür işlerini yaparken bir anda genel müdür olan baba karekteriini  Çağlar Çorumlu oynarken Derya Karadaş ise eşini canlandıracaj, Zengin patronunu Cengiz Bozkurt oynuyor. Bir zamanların tanınmış sosyetik mankeni rolde oynayacak olan Gülse Birsel’in üvey oğlunu ise Sarp Apak oynuyor. Kendini televizyon dizilerine kaptıran zengin ailenin büyük annesi rolünde Ayşenil Şamlıoğlu’yu izliyoruz. Daha önceki dizide izlediğimiz Bartu Küçükçağlayan, bu bölümde son derece ciddi bir karakteri canlandırıyor. Evin kabadayı abisini oynayan Bartu Küçükçağlayan’ın kalınlaştırılmış sesi dikkat çekti. Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un rol adığı Jet Sosyete, Star’da!

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alan dizide, Gülse Birsel modellikten sosyeteye giriş yapan Gizem karakteri ile şimdiden konuşulmaya başladı. Her daim süslü ve frapan kıyafetleri, kendine has abartılı konuşma tarzı ile

İlk bölümünde daha çok karakterlerin tanıtıldığı dizi özellikle abartılı ve absurd oyunculuklar ile dikkatleri çekti. Diğer dizilerdeki karakterlere de gönderme yapmayı ihmal etmiyor. Belki seyircilerin beklentilerinin yüksek olmasından da kaynaklanabilir. Gerek oynanan karakterler, özellikle abartılı tiplemeler, dekorunun tam bir yapay stüdyo ortamını hatırlatması, izleyicin gözüne sokulan reklamları ile maalesef beğenilmedi. Yine de Jet Sosyete ilk bölümü ile Twitter üzerinde birinci sırada olmayı başardı.

Ayşenil Şamlıoğlu, Derya Karadaş ve Hasibe Eren’in samimi oyunculukları ve karekterlerini doğal bir şekilde oynamaları takdiri hakediyor. Adeta bizlere; yapaylığa kaçmadan komedinin nasıl yapılacağının güzel örneklerini görüyoruz.

Jet Sosyete Kadrosu

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.