Barış İçin Müzik Orkestrası ENKA’Da

0

“BARIŞ İÇİN MÜZİK ORKESTRASI” VE “THE NUCLEO PROJECT”

BU CUMARTESİ ENKA’DA

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat,  30. Yıl Tiyatro Buluşmaları kapsamında 17 Şubat Cumartesi günü “Barış için Müzik Orkestrası” ve The Nucleo Project’i sahnesinde ağırlayacak. Sanatın rengârenk dünyasını çocuklara hediye edecek etkinliği, tüm çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları, 17 Şubat Cumartesi günü, bir kez daha programın en keyifli etkinliklerinden Barış İçin Müzik Orkestrası’nın muhteşem performansına ev sahipliği yapacak.  El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye yürütücüsü olan Barış İçin Müzik Vakfı’nın yüzlerce imkânı sınırlı çocuğa evrensel müzik eğitimi vermek amacıyla hayata geçirdiği orkestra, bu yıl Sistema England ile birlikte çalışarak “The Nucleo Project” oluşumunu ülkemize getirecek.

Tüm üyeleri çocuklardan oluşan Barış için Müzik Orkestrası ile The Nucleo Project’in en yetenekli 8 müzisyen çocuğunun katılacağı eğlenceli konser saat 11.30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek. Konserde, 5 – 16 yaş arasındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak ağırlanacak.

Tam: 40 TL olarak fiyatlandırılan etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın, 5 Nisan tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur,instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.