Dansçılar “Bilgi Dans Kupası” için Yarışıyor

0

Dans Sporu BİLGİ Türkiye Şampiyonası heyecanlı başladı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun yıl içindeki en prestijli yarışması Dans Sporu BİLGİ Türkiye Şampiyonası başladı. İki gün boyunca sürecek dans serüveninde toplam 395 çift, 10 farklı dans türünde performans sergileyecek

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun en prestijli yarışması olan Dans Sporu BİLGİ Türkiye Şampiyonası, İstanbul Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda Ataşehir Silence Hotel ve Kongre Merkezi’nde başladı. Yarışmanın ilk gününde 150 çift Minikler, Gençler, Yıldızlar ve Yetişkinler olmak üzere toplam 4 farklı kategoride yarışacak.

Yarışmacılar Samba, Cha Cha, Rumba, Jive, Paso Doble’dan oluşan Latin dansları ve Vals, Tango, Viennese Vals, Foxtrot, Quickstep türlerini içeren standart dans kategorilerinde performanslar sergileyecek.

Dereceye giren sporcuların ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda temsil hakkı kazanacağı yarışmayı birincilikle tamamlayan dansçılar BİLGİ Dans Kupası’nın sahibi olacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hakkında:

1996 yılında Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve kurulduğu günden bu yana öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunan İstanbul Bilgi Üniversitesi, Laureate Uluslararası Üniversiteler Ağı’nın Türkiye’deki tek üyesidir. Yaklaşık 1500 kişilik bir öğretim kadrosuna sahip olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 25.000’i aşkın öğrencisi ve 30.000’i aşkın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Hukuk, İşletme, İletişim, Sağlık Bilimleri, Mimarlık ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültelerinin yanı sıra yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 150’yi aşkın ön lisans, lisans ve doktora programı sunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin İstanbul’un merkezinde, santralistanbul, Dolapdere, Kuştepe ve Kozyatağı olmak üzere dört kampüsü bulunmaktadır. Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu QS’in, 2018 yılı “Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri ve Orta Asya Üniversiteleri Sıralaması”nda BİLGİ, en iyi 140 üniversite arasında yer almaktadır. Sıralamaya göre BİLGİ, Türkiye’deki en iyi 16 vakıf üniversitesi arasında bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

/İstanbulBilgiUniversitesi @BİLGİOfficial/İstanbulBilgiUni /BİLGİOfficial

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.