Tolga Böyük ve Yasin Vural çıktıkları bu sıra dışı yolculukta ilham aldıkları sesleri Amsterdam’da bulunan Red Bull Amsterdam stüdyolarında kaydetme imkânı da buldular

Islandman ve Hey Douglas! projelerinden tanıdığımız iki başarılı müzisyen Tolga Böyük ve Yasin Vural, Red Bull Media House’un hazırladığı “Searching for Sound” belgeseli için yola çıktı. İkilinin ilham aldıkları seslerin peşinden giderek Türk müziğinin köklerini keşfetmek için çıktıkları yolculuğu konu alan Searching For Sound 15 Şubat’tan itibaren https://www.redbull.tv/ adresinde yayında olacak.

15 Şubat’tan itibaren https://www.redbull.tv/ adresinden yayında olacak.

Red Bull Media House Türkiye ekibi tarafından hazırlanan Searching For Sound belgeseli, Türk müziğinin köklerinin peşinde Burdur’dan Orta Asya’ya kadar uzanan bir yolculuğu konu alıyor. Tolga Böyük ve Yasin Vural çıktıkları bu sıra dışı yolculukta ilham aldıkları sesleri Amsterdam’da bulunan Red Bull Amsterdam stüdyolarında kaydetme imkânı da buldular.

Red Bull Media House yapımı Searching for Sound, 15 Şubat’tan itibaren https://www.redbull.tv/ adresinden yayında olacak. Red Bull Media House 26 dakikalık belgeselin yapımını Karga Seven Pictures ile beraber üstleniyor.

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.