Ocak ayının son hafta sonunda 1 milyon 361 bin 136 biletli seyircinin izlediği filmler arasında uzun bir süre sonra ilk kez bir yabancı film liste başı oldu. Seyircinin en fazla ilgi gösterdiği film bu hafta vizyona giren ‘Labirent: Son İsyan’dı. Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden derlediği bilgilere göre film açılışını 235 bin 219 kişiyle yaptı. Dört haftada 4 milyon 339 bin 359 toplam seyirciye ulaşmayı başaran Cem Yılmaz’ın yeni filmi ‘Arif v 216’ bu hafta sonunda 229 bin 233 kişi tarafından izlenerek ikinci sıraya yerleşti. Gupse Özay’ın başrolünde yer aldığı ‘Deliha – 2’ ise hafta sonu 205 bin 70 seyirciyle listede üçüncü sırada yer aldı.

Geçen hafta seyirci ilgisiyle listeye hızlı bir giriş yapan ‘Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?’ bu hafta sonunda da 203 bin 875 seyirci tarafından izlendi. Listenin beşinci sırasında yer alan yapım ise, 156 bin 885 biletli seyircinin izlediği animasyon filmi ‘Coco’ oldu. Vizyondaki dokuzuncu haftası olmasına rağmen hafta sonu 118 bin 330 biletli seyirciyi salonlara çekmeyi başaran ‘Aile Arasında’ listenin altıncı sırasında yer alırken, haftanın yeni filmlerinden ‘Ölümlü Dünya’ açılışını 109 bin 439 seyirciyle gerçekleştirdi.

labirent son isyan ile ilgili aramalar

labirent son isyan ne zaman çıkacak

labirent son isyan fragman

labirent son isyan türkçe dublaj izle

labirent 3 sinemalar

la

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.