First Aid Kit, “Ruins” isimli 4. Stüdyo Albümünü Yayınladı!

 İsveçli ikili First Aid Kit, dördüncü stüdyo albümü olan “Ruins”i 19 Ocak’ta Sony Music etiketiyle yayınladı. Geçtiğimiz hafta paylaşılan ve Mats Udd tarafından yönetilen 80’ler esintili “Fireworks” video klibinde Klara ve Johanna Söderberg’i, ani ve gizemli bir şekilde son bulan lise balosunda izlemiştik.

 

First Aid Kit, oldukça beğenilen “Fireworks” video klibi için “Bu video klibi yayınlamış olmaktan dolayı çok heyecan duyuyoruz. Amerikan lise balolarını her zaman sevmiştik, ama gerçekte hiç yaşamamıştık. O dönemi yeniden yaratmak inanılmazdı. Yönetmenimiz Mats Udd’la estetik olarak önceki videomuzdan farklı bir görünüm olan 80’li yılların moduna girmek eğlenceliydi. Arkadaşlarımızı ve annemizi retro görünümüyle yeniden stilize ettik ve dansın yavaşlığıyla kendimizden geçtik”

 

Tucker Martine (Morning Jacket, Laura Veirs) tarafından prodktürtörlüğü yapılan albüm Portland, OR’da kaydedildi. Söderberg kızkardeşler, “yılın en çok beklenen albümleriden biri”ne tam olarak burada imza atıyorlar.
Albümün yayınlanmasını takiben Kuzey Amerika’da konser turuna başlayan ikili Haziran’da ise Coachella’da sahne alacak.

 

RUINS TRACKLISTING

  1. Rebel Heart
  2. It’s a Shame
  3. Fireworks
  4. Postcard
  5. To Live a Life
  6. My Wild Sweet Love
  7. Distant Star
  8. Ruins
  9. Hem of Her Dress
  10. Nothing Has to Be True

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.