İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne birbirinden renkli oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapıyor. 18-24 Aralık haftasını kapsayan etkinlik takvimimiz şöyle:

19 Aralık Salı günü, saat 20.30’da Manuş Baba Konseri

Manuş Baba, konseri MOİ Sahne’de. “Çok yönlü müziğinde geleneksel seslerden ilham alan Manuş Baba için, Antalya’dan İstanbul’a uzanan müzik yolculuğu birçok yeniliği de beraberinde getirdi. 2016’nın başlarında “Albümsüz Türkiye Turnesi” kapsamında birçok şehirde dinleyenleriyle buluşan sanatçı, “Birbirimize İyi Gelelim” diyerek sevginin gücüne dikkat çekti.

Mayıs 2017’de “Dönersen Islık Çal” adlı ilk albümünü yayınladı. Albümde deneysel bir ruha sahip olan birbirinden farklı 11 şarkı yer alıyor. Manuş Baba’nın kendi söz ve müziğinin bulunduğu şarkıların yanı sıra aynı zamanda “Dönersen Islık Çal” albümünde Ülkü Aker, Cemal Süreya ve Ahmed Arif dokunuşları da bulunuyor.”

21 Aralık Perşembe günü, saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Shirley’

Willy Russell’ın klasikleşmiş tek kişilik müzikli komedi oyunu Shirley Valentine’in Türkçe uyarlaması Shirley MOİ Sahne’de tiyatroseverlerle buluşturuyor.

Dünyanın en iyi oyunları arasında yer alan Shirley, başarılı tiyatro sanatçısı Sumru Yavrucuk ile hayat buluyor. Shirley; yüksek potansiyelini evin mutfağına hapsetmiş bir kadının, kendini keşfediş komedisi. Özkaya Yapım’un sunduğu oyunu yöneten ve oynayan ise usta tiyatro sanatçısı Sumru Yavrucuk.

22 Aralık Cuma günü, saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Aşk Halleri’

Zuhal Olcay, 8 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine dönüyor. En son 2010 yılında “Şölen” adlı oyunda rol alan Olcay, yeniden tiyatro sahnesinde izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

İki usta isim Zuhal Olcay ve Burak Sergen, Aşk Halleri adlı oyunla MOİ Sahne’de sanatseverle buluşuyor.

Oyun, Hollandalı yazar Maria Goos imzası taşıyor. Oyunun yönetmen koltuğunda Işıl Kasapoğlu yer alırken, müzikleri Selim Ataka‎n’a, kostüm tasarımı ise Evrim Timur’a ait.

23 Aralık Cumartesi günü, saat 20.30’da müzikal gösteri ‘Animals Musical’

Animals Musical, Gate Sahne Sanatları’nın 88 kişilik dev kadrosuyla MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşuyor. İnsan vücuduyla entegre dev hayvan kuklaları, beş sesli polifonik koro, uluslararası standartlardaki müziklerinin birleştiği etnik ve modern koreografiler, geleneksel temalar taşıyan el işçiliği benzersiz kostümleri sizleri büyüleyici etkisinin içine alacak.

Animals Musical, Fantastik bir Afrika Hikayesi: Asırlar boyu; aynı toprağın çocukları birbirleriyle savaştı. Nesiller değildi sadece yok olan, Afrika’nın nefesiydi kaybolan. Ubhuntu kabilesi için barışı sürdürmek en önemli şeydi, çünkü Ubhuntu’lar için herkes saf doğar ve Afrika’nın sırrı da budur. Madalyonun diğer tarafındaysa savaşçı Kunta kabilesi ve bu savaşın arasında kalan imkânsız aşk’ın hikâyesi vardı.

24 Aralık Pazar günü, saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Kare Takımı’

TRT Çocuk ekranlarında çocukların severek izlediği çizgi dizi Kare Takımı, tüm eğlenceli karakterleriyle MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor. Kare Takımı’nın sahneye uyarlanmış müzikal çocuk oyunu çocuklara hem eğlenceli, hem de öğretici dakikalar yaşatıyor.

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Ayrıntılı Bilgi

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

İletişim: 0212 801 10 88/ 400 moisahne@mallofistanbul.com.tr

www.moisahne.com

moi sahne ile ilgili aramalar

moi sahne telefon

moi sahne rafadan tayfa

moi sahne konser takvimi 2017

moi sahne murat boz

mall of istanbul moi sahne nasıl gidilir

moi sahne koray avcı

moi mağazalar

mall of istanbul yaklaşan etkinlikler

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.