Aile Arasında- Gülse Birsel Filmi

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi ‘Aile Arasında’ 1 Aralık’ta gösterime giriyor. Çoğunluğu daha önceki Gülse Birsel’in televizyon dizilerinden tanıdığımız tiyatro oyuncusu ağırlıklı kadrosuyla film farklı geleneklere sahip iki ailenin düğün hazırlıklarında yaşadıklarını perdeye taşıyor.

Müzikhol şarkıcısı Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verir. İki ailenin gelenekleri arasında dağlar kadar fark vardır. Solmaz’la tesadüfen tanışan “her şeyden korkan” Fikret bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Solmaz’a kalsa nikah ‘aile arasında’ yapılacak, damat tarafı hiç olmazsa nikah zamanı her şeyi anlamamış olacaktır. Ancak geleneklerine bağlı, kebapçı zinciri sahibi, silah düşkünü damat tarafı tantanalı bir tören istemektedir… Düğün hazırlıkları ilerledikçe iki aile arasında terslikler, çatışmalar, tuhaf rastlantılar birbirini kovalayacaktır.  Düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

BKM yapımı olan filmin yönetmeni Ozan Açıktan. Oyuncular: Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Deniz Hamzaoğlu, Su Kutlu, Devin Özgür Çınar, Ayta Sözeri, Ünal Yeter, Arif Erkin.

 

www.dirensanat.com

Aile Arasında Filmi Fragmanı İzle

aile arasında ile ilgili aramalar

aile arasında filmi oyuncuları

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.