Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazdığı hemde kendisininde rol aldığı iki farklı ailenin arasındaki ilişkileri inceleyen ‘ Aile Arasında’ komedi filminin vizyon tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği Ozan Açıktan’ın yöneteceği komedi filminde; Demet Evgar, Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar, Fatih Artman, Gülse Birsel,Derya Karadaş Devrim Yakut gibi başarılı oyuncuların rol alacağı filmin vizyon tarihi 1 Aralık 2017 tarihi olarak belirlendi. Gülse Birsel’in sosyal medya hesabında ” İlk Sinema filmim #Ailearasında vizyon tarihi belli oldu. 1 Aralıkta geliyoruz diye duyurduğu mesajına yüz binden fazla beğeni yapıldı.

Film hakkında seyircinin beklentisi oldukça yüksek. Vizyon tarihinin duyurulması bile Gülse Birsel takipçilerini heyecanlandırdı. Daha önce ‘Avrupa Yakası’ ve ‘Yalan Dünya’ gibi başarılı dizilerin senaryosunu yazan Gülse Birsel’in son zamanlarda sinemadaki Romantik komedi filmlerine başka bir yorum getireceği de beklentiler arasında. Filmde ayrıca 69 yaşında olan usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ı 29 yıl aradan sonra ilk kez bir sinema filminde izleyeceğiz.

Gülse Birsel Ayrıca Ocak Ayı’nda yayına girecek yeni Sitcom dizisinin de bilgilerini paylaştı.  Hakan Algül’ün yönetmenlğini yapacağı dize de ise çağlar Çorumlu, Sarp Apak gibi isimler yer alacağı belirtildi.

 

 

 

gülse birsel kimdir

gülse birsel yeni dizi 2017

gülse birsel çocuğu varmı

murat birsel

gülse birsel dizi

gülse birsel yazıları

gülse birsel boyu

gülse birsel kitapları

aile arasında filminin oyuncuları,aile arasında filminin yapımcısı, arasında filminin yazarları, arasında filminin yazarı,  arasında demet evgar, arasında kimler oynuyor, aile arasında komedi filmi,demet evgar kimdir, demet evgar filmleri, demet evgar haberleri, demet evgar tiyatro, engin günaydın kimdir, engin günaydın filmleri, derya karataş filmleri, dizileri,

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.