Semaver Kumpanya Aralık Ayı Programı

0

Semaver Kumpanya Aralık Ayı’nda ‘Kumpanya’sına devam ediyor. Aynı zamanda Yenilenen Çevre Tiyatrosu’nda yeni oyunları ‘Akşam Yemeği’ nin biletlerini de satışa çıkarmış olacak. Metod,Cimri, Mağrur Fil ölüleri gibi geçmiş sezon oyunlarına devam etmekle birlikte Antabus, ve Kafkas Tebeşir dairesi gibi konuk tiyatroları da sahnesinde ağırlıyor.

“Semaver Kumpanya anlatmak için var. Masallar anlatmak için” — Işıl Kasapoğlu 

Semaver Kumpanya, bu sezon yenilediği Çevre Tiyatrosu’nda dolu dolu bir Aralık ayı programı hazırladı. Sezonun ilk yeni oyunu “Akşam Yemeği” nin de gişe satışına açılacağı Aralık ayında Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu birçok farklı ekibi de ağırlayacak.

Işıl Kasapoğlu’nun genel sanat yönetmenliğini yaptığı Semaver Kumpanya, Aralık ayında yeni oyunu “Akşam Yemeği” ile birlikte birçok farklı oyununu sahneliyor.

Biletler Biletix sayfasında ve Semaver Kumpanya gişesinde. Programı görüntülemek için tıklayınız.

Akşam Yemeği

Herman Koch’un aynı adlı eserinden Keen Prins’in uyarladığı ‘Akşam Yemeği” 08 – 09 Aralık ve 15Aralık 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda.

Bilet için tıklayın.

Kafkas Tebeşir Dairesi

Tiyatroadam’ın yeni oyunu Bertolt Brecht’in yazdığı ve soluk soluğa bir kovalamacanın anlatıldığı “Kafkas Tebeşir Dairesi” Kasım ayındaki büyük ilgi gören gösteriminden sonra yeniden 01 Aralık Cuma 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda olacak.

Bilet için tıklayın.

Mağrur Fil Ölüleri

Hakan Tabakan’ın yazdığı “Mağrur Fil Ölüleri” akıcı rejisi ve temposu düşmeyen oyunculuklarıyla izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor. 02 Aralık 20:30’da Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda olacak oyunumuz, 01 Aralık 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde ve 17 Aralık‘ta Nazım Hikmet Kültür Evi’nde oynayacak.

Bilet için tıklayın.

Antabus

Nihal Yalçın’ın “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” ödülünü aldığı “Antabus” 16 Aralık 20:30’da Çevre Tiyatrosu’nda olacak.

Bilet için tıklayın.

Cimri

Moliere’in ünlü eseri “Cimri” 03 Aralık 20:30’da Çukurova’da, 07 Aralık 20:30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde, 18 Aralık 20:30’da İzmir Bostanlı Suat Taşer’de ve 19 Aralık‘ta Denizli’de olacak.

Bilet için tıklayın.

Metot

7. Sezonunda olan Serkan Keskin’in yönettiği, Mustafa Kırantepe, Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı ve Serkan Keskin’in oynadığı “Metot” 22-23 Aralık 20:30’da  Semaver Kumpanya Çevre Tiyatrosu’nda olacak.

Bilet için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.