Bizim Aİle yerine 'Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli'

İstanbul Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu ‘Bizim Aile”nin prömiyeri yapılmadan iptal haberi geldi. İBBŞT’nin Wep sitesindeki  duyuruya göre; oyunun iptal ediğini,  seyircilerin biletlerinin ise açığa alındığı bilgisi yer alıyor.

Şehir Tiyatroları, Oyunun biletlerini günler öncesinden almış olan tiyatroseverlere gönderdikleri mesajla Oyuncu Funda Postacı’nın rahatsızlığı nedeni ile prömiyerinin iptal edildiğini belirtti.  Ulaşan bilgilere göre ‘Bizim Aile’nin sahneleneceği tarihlerde ise ( 15-16-17-18 Kasım 2017)  ‘Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli’ oyunu oynayacak.

Sanatçılarımızdan Funda Postacı’nın rahatsızlığı nedeni ile premier yapacak olan “Bizim Aile” oyunu yerine 15-16-17-18 Kasım 2017 tarihlerinde  “Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli” oyunu oynayacaktır.

Biletler Açığa Alınmıştır

15-16-17-18 Kasım 2017 tarihlerine bilet alan seyircilerimizin biletleri açığa alınmıştır ve sistem üzerinden sezon boyunca diledikleri oyunda kullanabilirler.

Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli Oyunun Konusu :

Ülkenin birinde yaşanan siyasal ve toplumsal değişimler, evlilikleri boyunca bu sürece şahit olarak ölümle şakalaşan yaşlı bir çiftin ilişkisi ekseninde mizahi bir dille aktarılıyor. Kendini değiştirmeyi akıl edemezken dünyanın düzenini değiştirmeye çalışan ve eşiklerde kalmanın sancısını yaşayan bir adamın baskılar karşısındaki tavrı hicvediliyor. Kahramanlarımız için hayat tıpkı sirke tadında böğürtlen reçeli gibi… Biraz acı, biraz buruk ama bazen de tatlı… A. Kadir Bozkurt’un yazdığı Zuhal Ergen’in yönettiği oyunda Mert Tanık ve Bensu Orhunöz rol alıyor.

bizim aile ile ilgili aramalar

bizim aile youtube kanalı

bizim aile aslı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.