27 yıldır Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan ve bu yıl 3 – 19 Kasım 2017arasında gerçekleştirilen 27. Akbank Caz Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da pek çok söyleşi, panel ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapıyor.

Festival kapsamında İstanbul Lindy Hoppers tarafından 18 Kasım Cumartesi günü Stüdyo Savoy’da düzenlenecek olan Jazz Tap Dans Atölyesi’ne katılarak, müzikalite ve ritm duygusunu birleştiren Tap dansının inceliklerini öğrenerebilir ve eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Caz Festivali atölyelerinin biletlerini Mobilet’ten alabilirsiniz.

27. Akbank Caz Festivali kapsamında Sahne İstanbul moderatörlüğünde 18 Kasım Cumartesi günü Akbank Sanat’ta gerçekleştirilen “Bir Varmış Bir Cazmış” çocuk atölyesinde, çocuklar dinledikleri caz parçalarından aldıkları ilhamla resim, kil veya oyun hamurundan heykeller hazırlayacak. Atölye çalışmasının ikinci adımında ise yaptıkları heykel veya resimler arasında bağ kurarak bir öykü oluşturan çocuklar, cazın da en güçlü ögesi kabul edilen doğaçlama yöntemiyle bu öyküyü canlandıracak.

27. Akbank Caz Festivali atölyelerinin biletlerini Mobilet’ten alabilirsiniz.

ATÖLYE: İstanbul Lindy Hoppers: Jazz Tap Dans Atölyesi

18 Kasım Cumartesi Saat: 15:00 Yer: Yer: Stüdyo Savoy, Kadıköy

Katılımcı sayısı 25 kişiyle sınırlıdır / 1 saatlik ders ücreti: 50 TL

ATÖLYE: Çocuklarla Caz: Bir Varmış Bir Cazmış (10-12 yaş)

18 Kasım Cumartesi Saat: 15:00 Yer: Akbank Sanat

Katılımcı sayısı 15 kişiyle sınırlıdır / Atölye ücreti: 25 TL

www.akbankcaz.com / www.akbanksanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.