yolayrimi
Yol Ayrımı

Yavuz Turgul’un yönettiği ve Şener Şen, Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz ile Nihal Yalçın’ın oynadığı Yol Ayrımı,10 Kasım 2017’de vizyona girdi… Şener Şen Filmin çekimleri için “Tiyatro Gibiydi” dedi

Filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı hayattan sıkılır ve tempolu hayatından bir gün uzaklaşma kararı alır. Böyle bir kararı almasında geçirdiği travmanın etkisi büyüktür.  yeni bir hayatın eşiğine gelmiştir artık.  Geçmişte kaçırdığı bütün güzel anılarını yeniden yakalamaya çalışır. Ama geçmiş hiç bir zaman peşini bırakmaz. Kurmuş olduğu yeni dünya bir anda yok olmakla karşı karşıya kalır. Kozanlı, çalınmış çocukluğunu geri almanın, hayatını gerçekten istediği gibi yaşamanın bedelini ödemeye hazır mıdır? Doğayı ve insanları başka bir gözle görmenin, hissetmenin bedeli ne olacaktır? Hayatında ilk kez bir yol ayrımına varan Mazhar Kozanlı gerçekten istediği yoldan ilerleyebilecek midir? Sorularına cevap bulmaya çalışır.

Av Mevsimi’in 7 yıl sonra tekrar sinemaya dönüş yapan Şener Şen, filmin galasında, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Av Mevsimi”nin ardından 7 yıl sonra ilk defa beğendiği bir film senaryosu geldiği için teklifi hemen kabul ettiğini söyledi.

Yol Ayrımı- Şener Şen

“Çekimlerden Önce Tiyatro Provası gibi Prova yaptık.”

Galaya katılamayan filmin yönetmeni Yavuz Turgul hakkında ise Şener Şen, “Yavuz Bey çok titiz olduğu için hazırlık çok önceden oldu. Biz de pek alışık olunmayan bir yöntem izledik, 1,5 ay kadar prova yaptık çekimden önce. Neredeyse bir tiyatro oyununun sahneye konması gibi hazırlık oldu. 2 ay da çekimler sürdü.” diye konuştu.

Cem Yılmaz- Şener Şen

Şen, gelecek senaryolara bağlı olarak bir sonraki filmini daha çabuk çekebileceğine dikkati çekti.
Çiğdem Selışık Onat da filmde Şener Şen’in annesini oynamaktan büyük memnuniyet duyduğunu, teklifi Şener Şen ve Yavuz Turgul ile birlikte çalışmak için kabul ettiğini söyledi.

Onat, filmi kendisi için bir hediye olarak kabul ettiğinin altını çizerek, “Ben Türkiye’ye döndüğümde bir anlamda emeklilik gibi yorumladığım bir başka yaşam düzeyine girmek, tiyatro ve oyunculuk dışında başka şeyler düşünmek istedim ama hayat sürprizlerle dolu. Beni kuyruğumdan yakaladı, yine film, oyunculuk ve hikayeler anlatma dünyasına çekti.” ifadelerini kullandı.

 

“SİNEMA SALONLARINA KALİTE GELECEK”

Filmin başrollerinden Mert Fırat ise “Yol Ayrımı” gibi bir filmde oynadığı için çok mutlu olduğunu belirterek. Birbirinden tecrübeli oyuncularla birlikte olmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Filmin galasına katılan ünlü oyuncu Cem Yılmaz ise filmi daha önceden izlediğini belirtti. Gerek Ayla filmi gerekse Yol Ayrımı Filmlerin sinemamızda ciddi yapımların sinemamızda ciddi bir yükseliş sağlayacağını belirtti. Gerçekten iyi projelerin seyirci tarafından izlenerek desteklenmesi gerekiyor. Sonuçta yapımcılar filmlerin getirisine bakarak sinemaya yatırım yapıyorlar.

 

Cem Yılmaz Gala’da yeni projelerinin Müjdesini verdi.

Gala gecesine oyuncular Ozan Güven, Zafer Algöz ve Ahu Yağtu ile gelen Cem Yılmaz, Yavuz Turgul ve Şener Şen’den söz aldıklarını, seneye yaz aylarında, birlikte yeni bir çalışma yapacaklarını anlattı.

 

 

 

Yol Ayrımı

 

Gösterim Tarihi: 10 Kasım 2017

Dağıtım: UIP Filmcilik

Yapım: TMC Film

Senaryo: Yavuz Turgul

Yapımcı: Erol Avcı

Facebook: https://www.facebook.com/yolayrimifilm/

Instagram: https://www.instagram.com/yolayrimifilm/

Twitter: https://twitter.com/yolayrimifilm/

Yönetmen: Yavuz Turgul

Oyuncular: Şener Şen, Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Mert Fırat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar, Şerif Erol

 

“Bir ormanda yol ikiye ayrıldı, ben daha az geçilmişinden gittim ve bütün farkı yaratan bu oldu.”

Yol Ayrımı fragman izle

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.