Elektronik müzik dünyasının ünlü isimleri Kasım ayında Burn Enerji İçeceği desteğiyle Türkiye’de!

0

, Avrupa turnesinin son ayağı kapsamında 11 Kasım’da Burn Enerji İçeceği desteğiyle Garajistanbul’da İstanbul’lu müzikseverlerle buluşacak.

Şu sıralar yeni albümü Ruinism’le övgü yağmuruna tutulan, şimdiden yılın en iyi elektronik müzik albümlerinden birine imza attığı konusunda hemfikir olunan İngiliz prodüktör Lapalux’un ardından ise Belçikalı parti canavarı DJ/prodüktör Lefto DJ kabinine geçecek. Belçika ulusal radyosu Studio Brussel’de dinlenme rekorları kıran,Gilles Peterson gibi bir müzik gurusunun iltifatlarını alan, müzik sahnesinde yetenek avcısı diye anılmasını sağlayan programlara imza atan Lefto’nun ünü de festivalden festivale, ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Elektronik müzik, caz, etnik, funk ve hip hop’ı aynı derecede seven ve bu sevgisiyle eşsiz setlere imza atan Lefto, aynı zamanda ünlü Dour Festivali’nin sanatçı programını yapıyor. 2008’den bu yana Gilles Peterson’ın kürate ettiği Worldwide Festivals’ın ev sahibi DJ’liğini üstleniyor. Belçika’nın en ünlü kulüp gecelerinden Wonderful’a hayat veriyor. Biletler Biletix’te.(24.50 TL)

Elektronik müziğin en kilit plak şirketlerinden Kompakt’ın patronu Michael Mayer’in “Bu sene başımıza gelen en iyi şey” diye tanımladığı gizemli ve esrarengiz İtalyan prodüktör Fango 18 Kasım’da Burn Enerji İçeceği desteğiyle Kite Ankara’ya geliyor. Biletler Biletix’te. (33.50 TL)

2016’dan beri house müzik sahnesinin yeni trendi olan lo-fi house’un iki esas adamı DJ Boring ve DJ Seinfeld, 24 Kasım’da Burn Enerji İçeceği desteğiyle Garajistanbul’da olacak. Cilası fazla kaçmış, gerçek house müzikle pek alakası olamayan, seri üretim şarkılara bir tepki olarak yükselen lo-fi house akımı, Youtube üzerinde parçaları milyonlarca kez dinlenen DJ Boring ve DJ Seinfeld gibi kısa sürede fenomenleşen prodüktörleri elektronik müzik sahnesinin yeni yıldızları yaptı.

24 Kasım’da Richy Ahmed Klein’da olacak. Richy Ahmed, İngiltere’de House müziğin önde gelen isimlerinden. Disko, tekno, funk, elektro ve hiphop’dan ipuçları alan Richy,İngiliz house müziğinin son dönemdeki rönesansında önemli bir rol oynadı. BPM Mexico’dan Blue Marlin Dubai’ye, Berlin’in ünlü Panorama Bar’ından İbiza’nın Paradise’ına her yerde çalan Richy , Resident Advisor’s top 100 DJs listesinde 3 yıldır yerini koruyor.

24 Kasım’da Chris Schwarzwalder burn Enerji İçeceği desteğiyle Pixel Ankara’da olacak. Müzik kariyerine Hip-hop türünde yaptığı kayıtlarla başlayan Frankfurt merkezli DJ ve prodüktör Chris Schwarzwalder yolculuğuna parti hayatını yakından takip edebileceği Berlin’de devam etti. Katermukke labeldan yayınladığı ‘Mirrors’ ve Laut & Luise’den yayınladığı ‘Akumal’ EP’leri ile NU, Acid Pauli gibi ünlü prodüktörlerin dikkatini çekmeyi başaran Chris Schwarzwalder 24 Kasım’da Pixel Ankara’da!

Katermukke’nin eklektik tarzıyla sevilen DJ’lerinden Rey and Kjavik 29 Kasım’da burn Enerji İçeceği desteğiyle Flamme’da sahne alacak. Rey & Kjavik’in sound’u, ilk yapımları 2012’de Kindisch / Get Physical yayınlandığından beri elektronik müzik dünyasında çok büyük bir iz bıraktı. Yeni çıkan mistik ve spiritüel albümü Rkadash ile House müzik’te yeni bir dönem yaratmaya ve şekillendirmeye hazır

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.