Zorlu PSM, 2017’ye geniş bir etkinlik yelpazesiyle veda ediyor

Zorlu PSM, Aralık ayında beatbox’un öncü isimlerinden Beardyman’i; özgün elektronik müzik projesi Lamb’i ve Altan Erkekli’nin sunumuyla gerçekleşecek Sır: Şeb-i Arûs törenini ağırlayacak. Lokalize serisi kapsamında ise perküsyon ustası Ayhan Sicimoğlu’nun “Latin All Stars” projesi; güçlü sesiyle dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Deniz Tekin; rengarenk sahne performanslarıyla bir fenomene dönüşen Büyük Ev Ablukada’nın akustik “Ay Şuram Hala Ağrıyo” konserleri; “BAMBAŞKA Flört ile Bir Gün” projesi altında Anadolu Beat sahnesinin önemli isimlerinden Flört’le film gösterimi, söyleşi ve konser; Lokalize Anadolu’nun Eskişehir durağında ise Gevende ve RSPC müzikseverlerle buluşacak. Bolşoy Balesi Gösterimleri bir Noel geleneği olan Fındıkkıran ile devam ederken; Zorlu PSM prodüksiyonu, ödüllü komedi Yoldan Çıkan Oyun ve minik tiyatroseverler için Zorlu Çocuk Tiyatrosu kapsamında Karton Şehir, Aralık’ın renkli programında yer alacak.

Lokalize: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars // 1 Aralık 2017, Cuma // Studio // Kapı açılışı: 21.00

Pop, funk ve Latin müziğini buluşturan perküsyon ustası Ayhan Sicimoğlu, Lokalize serisi kapsamında 1 Aralık akşamı Zorlu PSM Studio’da müzikseverlerle buluşuyor. Müzisyen kimliğinin dışında sunduğu radyo ve televizyon programlarıyla da dikkat çeken; üniversite yıllarından beri Latin müziği hakkında araştırmalar yapan Sicimoğlu, elde ettiği birikimle Latin All Stars projesini hayata geçirdi. Yerli ve yabancı birçok önemli isimle birlikte “Turcolatino” olarak adlandırdığı müziği üzerinde çalışan sanatçı, dostluğun ve sevginin gücünü müziğine yansıtmayı amaçlıyor.

Kapı açılış: 21:00

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars: 21:30

Bilet fiyatları: Tam-60 TL / Öğrenci-40 TL

Etkinlik günü kapıda Tam-70 TL / Öğrenci-50 TL

Beardyman // 2 Aralık 2017, Cumartesi // Studio // Kapı açılışı: 22.00

Müzikleri gerçek zamanlı kaydetme ve mixleme özelliğine sahip Beardytron’un arkasındaki deha Beardyman; Glastonbury, Bestival ve Reading gibi birçok prestijli festivalin ardından, 2 Aralık akşamı Zorlu PSM Studio’ya konuk oluyor. Londralı müzisyenin parçaları drum&bass, dubstep, breakbeat, trance, techno ve elektronik müziğin tüm elementlerini harmanlarken reggae ve country müzikten ilham alıyor. Konserlerinde komedi unsurlarını da barındıran, İngiltere Beatbox Şampiyonu ünvanına sahip sanatçı, tüm parçalarında sadece kendi ses tellerini kullanmasıyla da dikkat çekiyor.

Kapı Açılış: 22.00

Warm-up: 22.00

Beardyman: 23.30

After Party: 01.00

Bilet fiyatları: Tam-50 TL / Öğrenci-35 TL

Etkinlik günü kapıda 60 TL

 

Lamb // 4 Aralık 2017, Pazartesi // Studio // Kapı açılışı: 21.00

Andrew Barlow ve Lou Rhodes’un Manchester çıkışlı elektronik müzik grubu Lamb, downtempo,

drum’n’bass ve caz gibi farklı müzik türlerinin etkisini taşıyor. Kariyerleri boyunca 7 albüm ve sayısız

parçaya imza atan ikili; şarkılarında kullandıkları zıt ve kompleks melodileri, duygusal vokal ile birleştirerek özgün bir tarz yakalıyor. 2014’te çıkardıkları “Backspace Unwind” albümleriyle de dikkatleri üzerine çeken Lamb, 4 Aralık akşamı “sahne üstü ayakta” konseptiyle Ana Tiyatro sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Bilet fiyatları: Tam-85 TL / Öğrenci-70 TL

Lokalize: Deniz Tekin // 6 Aralık 2017, Çarşamba // Studio // Kapı açılışı: 21.00

YouTube ve Soundcloud’da yayınladığı şarkılarla milyonlarca müzikseverin radarına girmeyi başaran Deniz Tekin, güçlü sesi ve sahne performansıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Nisan ayında ilk stüdyo albümü “Kozakuluçka”yı yayınlayan genç yetenek; kült şarkılara yaptığı coverların yanı sıra kendi yazdığı söz ve müziklerle de beğeni topluyor. Deniz Tekin, 6 Aralık akşamı Lokalize serisi kapsamında Zorlu PSM Studio’da sevilen şarkılarını seslendirecek.

Kapı Açılış: 21.00

Deniz Tekin: 21.30

Bilet fiyatları: Tam-40 TL / Öğrenci-25 TL

Etkinlik günü kapıda Tam-45 TL / Öğrenci-35 TL

Lokalize: Büyük Ev Ablukada “Ay Şuram Hâlâ Ağrıyo” // 9 Aralık 2017, Cumartesi // Studio // 16:30 & 19:30

Kurulduğu günden bu yana kendine has tarzı, müziği ve şarkı sözleriyle dikkat çeken ve bir fenomene dönüşen Büyük Ev Ablukada; Lokalize serisi kapsamında 9 Aralık’ta 2 performansla Zorlu PSM Studio’ya konuk oluyor. Eğlenceli tavırlarıyla, doğaçlama şarkı sözleriyle, seyirciyle kurdukları kuvvetli iletişimleriyle ve rengarenk canlı performanslarıyla adını duyuran grubun akustik performansları, 2 farklı oturumda gerçekleşecek.

Bilet fiyatları: Tam-45 TL / Öğrenci-35 TL

Altan Erkekli’nin Sunumuyla, Sır: Şeb-i Şeb-i Arûs Töreni // 18 Aralık 2017, Pazartesi // Ana Tiyatro // 20.30

Mevlânâ’nın ölüm yıldönümünde Hakk’a kavuşmayı simgeleyen ve düğün gecesi olarak kabul edilen Şeb-i Arûs, 744. yılında Alaturka Records’un “Sır” projesi ile Zorlu PSM Ana Tiyatro’da olacak. 18 Aralık Pazartesi akşamı, Altan Erkekli’nin sesinden Mevlânâ’nın hiç eskimeyen sözleri, sûfî dünyasının müziği, Mevlevî ayini ve semâ töreni izleyicilerle buluşacak. Bu yıl sanatseverlerin huzuruna Sultan III. Selim’in Suzidilâra Ayini ile çıkacak Alaturka Records; sonsuz hayatın ışıltılarını saçan müziği, semazenlerinin sonsuzluğa dönüşleri ve bütün kadim gösterisiyle Şeb-i Arûs’u sunacak.

Bilet fiyatları:

155 TL – 130 TL – 100 TL – 65 TL – 40 TL

 

Lokalize: BAMBAŞKA Flört ile Bir Gün // 23 Aralık 2017, Cumartesi // Sky Lounge & Studio // Başlangıç saati: 16.00

Dinleyicilere gerçek bir yerli rock’n’roll tecrübesi vaat eden, müzik türlerini “Anadolu Beat” şeklinde tanımlayan Flört; “BAMBAŞKA Flört ile Bir Gün” projesiyle, 23 Aralık’ta Lokalize serisi kapsamında Zorlu PSM’ye konuk oluyor. Grubun üyelerinin de rol aldığı film, “Tehlikeyle Flört”ün Sky Lounge’da gerçekleşecek gösteriminin ardından grup üyeleri, sevenleriyle bir söyleşi gerçekleştirecek. Türkçe pop-rock sahnesinde hatrı sayılır bir yeri olan Flört, gecenin kapanışını Studio’da gerçekleşecek unutulmaz bir konserle yapacak.

16.00 – TEHLİKEYLE FLÖRT Film Gösterimi (SkyLounge)

18.30 – FLÖRT ile Söyleşi (SkyLounge)

20.30 – FLÖRT Konser

Bilet fiyatları:

Tam-50 TL / Öğrenci-40 TL

Etkinlik günü kapıda Tam-45 TL / Öğrenci-35 TL

Lokalize Anadolu-Eskişehir: Gevende, Ön Grup: RSPC // 27 Aralık 2017, Çarşamba // Studio // Kapı açılışı: 20.30

2000 yılında Eskişehir’de kurulan Gevende’nin sınır tanımayan farklı müzikleri, “folk rock” ve “psychedelic rock” olarak tanımlanabiliyor. Parçalarının bir dili, dini ve kültürü olmadığını belirten grup, dünyadaki her insana bir yerinden dokunacak şarkılar yaratmayı amaçlıyor. Dünyanın dört bir yanına yolculuk yapan ve Londra ve Amsterdam’da festivallerde performans sergileyen Gevende; left-field hip-hop grubu Roadside.Picnic ile birlikte 27 Aralık’ta, Lokalize Anadolu serisi kapsamında Eskişehir’i temsil etmek üzere Zorlu PSM Studio’da olacak.

Kapı Açılış 20:30

RSPC 21:00

Gevende 22:00

Bilet fiyatları: Tam-45 TL / Öğrenci-30 TL

Etkinlik günü kapıda Tam-50 TL / Öğrenci-35 TL

Bolşoy Balesi gösterimleri, Studio’da devam ediyor…

Bolşoy Balesi Gösterimleri: Fındıkkıran // 17 Aralık 2017, Pazar // Sky Lounge // 16:00

Bolşoy Balesi gösterimleri; klasik bale eserlerinin günümüzün en iyi koreograflarınca, dünya çapında dansçılarla sinema için yeniden yorumlandığı versiyonları İstanbul’da sanatseverlerle buluşturuyor. Koreograf Yuri Grigorovich tarafından ustaca yorumlanan ve bir Noel geleneği olarak tanımlanan Çaykovski’nin Fındıkkıran’ı, 17 Aralık günü PSM ekranlarında izlenebilecek.

Bilet fiyatları: Tam-40 TL / Öğrenci-20 TL

Her yaşa, her zevke uygun tiyatro oyunları Aralık’ta Zorlu PSM’de…

Yoldan Çıkan Oyun // 8-22 Aralık 2017 // Drama Sahnesi // 21.00

Ödüllü komedi Yoldan Çıkan Oyun yenilenen kadrosuyla Zorlu PSM’de! Zorlu PSM prodüksiyonu ve Talimane Tiyatrosu işbirliğiyle Lerzan Pamir’in yönettiği, Mehmet Ergen’in ise yapımcılığını üstlendiği oyun; Cornley Polytechnic Drama Society isimli tiyatro grubunun, 1920’lerde yaşanmış bir cinayet hikayesini sahnelemek istemesiyle başlayan terslikleri anlatıyor.

Bilet fiyatı: Tam-70 TL / Öğrenci-50 TL

Zorlu Çocuk Tiyatrosu: Karton Şehir // 2-3-9-10-23-24 Aralık // Drama Sahnesi

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için özel olarak hazırlanan, Zorlu Holding tarafından çocukların yeteneklerini fark etmelerini sağlayarak onları cesaretlendirmek ve özgüvenlerini artırmak amacıyla düzenlenen “Bir Hayal Bir Oyun” adlı yarışmada birinci olan Gökhan Kızıklı’nın kaleme aldığı “Karton Şehir” isimli hikaye, Zorlu Çocuk Tiyatrosu prodüksiyonuyla tüm sezon boyunca Zorlu PSM’de minik tiyatroseverleri bekliyor.

*Etkinlik ücretsizdir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.