Male Hamadryas Baboon (Papio hamadrya), Eritrea, Africa

Muhteşem canlılar bilinmeyen özellikleriyle Nat Geo Wild’da

Ailelerin çocukları ile birlikte izleyecekleri yeni bir belgesel kuşağı Nat geo Wilt’de başlıyor. Birbirinden ilginç hayvanların akıl almaz yetenekleri bu filmde izlenilecek. “Muhteşem Canlılar Özel” ile 3 Kasım’dan itibaren her cuma saat 19.00’da Nat Geo Wild’da ekranlarına geliyor.

 

çocuk kalbine sahip iki tonluk bir filin  kamyon çekmesinden tutunda resim yapabilen fillere bile rastlayacaksınız.  Bazı ülkelerde insanlarla eşit haklara sahip ama aslında 7 insan gücünde orangutanlar… En sevdiğiniz tüylü veya o kadar da tüylü olmayan birbirinden muhteşem canlılar, haklarında bilmediğiniz birbirinden ilginç özellikleriyle

Muhteşem Canlılar Özel, haklarında öğrendiğimiz onlarca şeye rağmen hala sırlar barındıran hayvanların yaşamlarından kesitler sunarken bir yandan da yaşam döngümüz açısından ne denli önem taşıdıklarını ortaya koyuyor.

polar bear

Hayvan dostlarımızın yaşamlarına tanık olacağımız Muhteşem Canlılar Özel 3 Kasım’dan itibaren her cuma saat 19.00’da Nat Geo Wild’da izleyicilerle buluşuyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.