Stany performs at the Red Bull BC One Cypher in Moscow, Russia on June 17, 2017 // Dmitriy Tibekin / Red Bull Content Pool // P-20170619-00909 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Dünyadaki en büyük teke tek break dans yarışması Red Bull BC One’ın dünya finali 14’üncü kez 4 Kasım Cumartesi gecesi Amsterdam’da gerçekleşecek. Tokyo 2016 şampiyonu Issei Hori, Hollanda 2014 şampiyonu Menno ve Türkiye’den Jester’ın katılacağı yarışmada finale kalan 16 B-boy dünya birincisi olmak için yarışacak. Final gecesi Türkiye saatiyle 00.00’dan itibaren Red Bull TV (www.redbull.tvadresinden canlı olarak izlenebilecek.

Her yıl dünyanın en yetenekli B-boy’unu aramak üzere yola çıkan Red Bull BC One dans yarışmasının dünya finali 4 Kasım Cumartesi gecesi kanalları, dar evleri ve sayısız bisiklet yollarıyla tanınan Amsterdam’da gerçekleşecek. 2004 yılından bugüne dans, müzik ve sanatı birleştiren organizasyonun finalinde elemleri geçen 16 dansçı birincilik için yarışacak.

Aylardır yerel turnuvalara katılıp hünerlerini sergileyen başarılı B-boylar 2017’deki Red Bull BC One birinciliğine sahip olmak için tüm hünerlerini ortaya koyacak. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Crazy Legs (ABD), Hong 10 (Kore), Niek (Hollanda), Intact (Ukrayna) ve AT (Finlanda) var.

Kosto competing at the Red Bull Bc One Russia Cypher in an old bread factory in Moscow Russia on June 17th 2017 // Little Shao/Red Bull Content Pool // P-20170619-00647 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //


Dans değil yaşam stili

Red Bull BC One Dünya Şampiyonası’yla bu sene

de her sene olduğu gibi break

dansın sadece bir dans değil

yaşam şekli olduğu vurgusu

pekişmiş olacak.

Stil ve bireyselliklerini ayak oyunları

ve donmalarla harmanlayacak olan

B-boylar break danstaki ustalıklarını sergileyecek.

Online olarak da dünyadaki

milyonlarca kişi tarafından takip

edilen etkinlik Amsterdam’ın görkemli

salonlarından Westergasfabriek’te gerçekleşecek.

Dansçıların performansları 4 Kasım

Cumartesi günü saat 00.00 itibarıyla

Red Bull TV’den (www.redbull.tvcanlı izlenebilecek.

dans yarışmarlar, 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.