“İntiharın Genel Provası”nın Prömiyeri yapıldı/ Tiyatroadam’ın yeni oyunu

0

Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk’ün oynadığı, Tiyatroadam’ın yeni oyunu “İntiharın Genel Provası” 31 Ekim akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yaptı. Prömiyer gecesinde Zafer Algöz, Şevket Çoruh, Deniz Çakır, Demet Evgar, Alican Yücesoy, Melis Birkan, Sarp Akkaya, Bihter Dinçel Tiyatroadam’ı yalnız bırakmadı.

Eğlenceli, coşkulu tarzı ve yüksek performansıyla 11. sezonuna giren Tiyatroadam, sezonun ikinci yeni oyunu Duşan Kovaçeviç’in yazdığı Emrah Eren’in yönettiği, Erdem AkakçeFatih KoyunoğluKadir Çermik ve Selen Öztürk’ün oynadığı “İntiharın Genel Provası” oyunu ile 31 Ekim akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yaptı. Prömiyere Tiyatroadam’ın yakın dostları Zafer Algöz, Şevket Çoruh, Deniz Çakır, Demet Evgar, Alican Yücesoy, Melis Birkan, Sarp Akkaya, Bihter Dinçel ve birçok tiyatrosever katıldı.

Her Salı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde saat 20:30’da tiyatroseverlerle buluşacak yüksek tempolu macerayı Emrah Eren yönetiyor. İki perdelik oyunun dekor ve kostüm tasarımında Barış Dinçel, ışık tasarımında Yakup Çartık koreografisinde Gizem Erdem, müziklerinde ise Tevfik Kulak var. Seyircileri ilginç bir maceraya sürükleyen “İntiharın Genel Provası” oyununda Erdem AkakçeFatih KoyunoğluKadir Çermik ve Selen Öztürk yer alıyor.

“İntiharın Genel Provası” 01 Kasım Çarşamba akşamı 20:30’da olmak üzere Kasım ayında her Salı, Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde olacak. “İntiharın Genel Provası” ayrıca 04 Kasım Cumartesi 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde, 08 Kasım Çarşamba 20:30’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ve 11 Kasım Cumartesi 20:30’da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde olacak. Oyunun biletlerini ilgili sahnelerin gişelerinden veya Biletix’ten alabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.