İpek Dinç Yüce, Borgo’da sahne alıyor!

0

Cuma akşamları düzenlediği konserler ile hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin rotasını Ulus’a çeviren Borgo’da bu hafta, caz sanatçısı İpek Dinç Yüce sahne alıyor. Avrupa’nın önde gelen caz festivallerinde konserler veren Yüce, 27 Ekim Cuma günü saat 22.00’de, caz ve bossa nova tarzında yorumladığı repertuvarını seslendirecek.

 

 

Borgo Kitchen + Bar, her cuma akşamı düzenlediği konserlerinde Ekim ayının kapanışını caz sanatçısı İpek Dinç Yüce ile yapıyor. 27 Ekim Cuma günü saat 22:00’de sahne alacak Yüce, caz ve bossa nova tarzında seslendirdiği Türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan repertuvarıyla keyifli bir geceye imza atacak. Girişlerin ücretli olduğu konserin biletleri, rezervasyonun ardından kapıda temin edilebiliyor.

İpek Dinç Kimya Mühendisliğinden Caz’a

Kimya Mühendisliği eğitimi alan İpek Dinç Yüce’nin dönüm noktası, 2005 yılında İlham Gencer ile tanışması oldu. Küçük yaşlardan beri ilgili olduğu müziğe yönelmeye karar veren Yüce, çeşitli mekanlarda konserler verdi. Ulusal ve uluslararası caz müzik yarışmalarında önemli başarılar kazanan İpek Dinç Yüce, Riga Caz Festivali, Pori Caz Festivali, ve Oslo Caz Festivali gibi Avrupa’nın önde gelen caz festivallerine konser vermek üzere davet edildi. Haldun Dormen’in yönetmenliğinde sahneye konulan The Rat Pack Show’da Barbra Streisand’i canlandıran Yüce, İlham Gencer ve Şevket Uğurluer ile müzik çalışmalarını sürdürüyor.

ipek dinç kimdir?
İpek dinç konser,
ipek dinç hayatı
ipek dinç sahne
ipek dinç nerede

caz müzik ile ilgili aramalar

caz müzik youtube

caz müzik türkçe

caz müzik nedir

blues caz dinle youtube

caz müzik tarihi

caz müzik sanatçıları

jazz müzik indir

caz müzik aletleri

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.