GENÇ Bİ ŞENLİK EĞLENCEYE DOYURDU

0

 İstanbul’un ilk ve tek gençlik festivali ‘Genç Bi Şenlik’, 21 Ekim Cumartesi Günü Sarıyer Life Park’ta gençleri ağırladı. 21 yaş üzerinin katılmadığı ilk etkinlik olan şenlikte Gripin, Can Bonomo, Kalben, Pera, Sattas, Ezhel ve Edis sahne alarak gençleri doyasıya eğlendirdi. Genç Bi Şenlik, Adana, Van ve Samsun’dan hayatlarında hiç konser ve şenlik görmemiş gençleri de ağırlayarak Türkiye’nin dört bir yanındaki gençleri bir araya getirdi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen ve 21 yaş üzerinin katılamadığı ilk gençlik festivali olan ‘Genç Bi Şenlik’, 21 Ekim’de gençlere keyifli bir gün yaşattı. Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen Genç Bi Şenlik, Türkiye’nin dört bir yanından hayatlarında hiç şenlik görmemiş gençleri de ağırladı. Girişlerde yer alan turnikeler önünde erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturan gençler, etkinlik alanına çıkan yollarda da uzun araç kuyrukları oluşmasına sebebiyet verdi. Saat 14:30’da Ezhel performansı ile başlayan etkinlik, Sattas’ın sıradışı şarkıları ile devam etti. Burcu Bakdur’un sunumu ile eğlenceli anlar yaşayan gençler, Kalben şarkılarında ise tam anlamıyla duygu seli yaşadılar. Ünlü sanatçıya cep telefonları ile eşlik eden ‘’Genç Bi Şenlik’’ katılımcıları, Gripin ve Pera performanslarında ise coşkularını ikiye katladılar. Can Bonomo ve Edis’in şarkılarına çığlıklar ve alkışlarla eşlik eden yaklaşık on beş bin civarında genç, on saat süren etkinlikle müziğe ve eğlenceye doydu.

Genç Bi Şenlik için kurulan tüm stantlarda neredeyse tüm ürünlerin tükendiği dikkatlerden kaçmazken, en büyük ilgiyi ise toz boya standı gördü. 00.30’a kadar süren ve kesintisiz devam eden konserler boyunca toz boya stoklarını eriten ‘’Genç Bi Şenlik’’ sakinleri, birbirlerini renkten renge boyayarak ilginç görüntüler sergilediler.

genç bi şenlik 2017 gruplar

genç bi şenlik 17

genç bi şenlik 17 kimler var

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.