Bollywood’dan sıradışı bir müzikal ‘Taj Express’ Ocak ayında Zorlu PSM’de!

Zorlu PSM, yine bir müzikali sahnesine taşıyor! Hindistan’ın ikonik melodileri ve dans figürleri, göz alıcı kostümler ve yetenekli dansçılar, Taj Express müzikaliyle 23-28 Ocak tarihleri arasında 8 performansla Zorlu PSM’de izleyici ile buluşuyor. Bollywood’un en ünlü koreograflarının klasik Hint kültürüyle çağdaş koreografiyi bir araya getirdiği görkemli şovun biletleri www.biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinde satışta.

Hindistan’ın popüler kültürünü, Bollywood mirası ile birleştiren ünlü gösteri Taj Express, Zorlu PSM Ana Tiyatro’da izleyicilere bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak!

ABD’de tam 12 hafta, Londra West End’de ise 3 hafta boyunca kapalı gişe oynayan ve Mumbai’den başlayıp birçok ülkeyi dolaşan, Hindistan’ın başlıca eğlence şirketi olan Merchant ailesinin prodüksiyonunu üstlendiği müzikal, güzel bir aktris olan Kareena ve sokakların kahramanı Arjun’un hikayesi etrafında şekilleniyor.

Bol ödüllü kadrosuyla dikkat çeken sıra dışı bir müzikal

Taj Express akıllara kazınan şovları, göz kamaştıran dansları ve ikonik Hint şarkılarıyla müzikal performanslarına ilk olarak Mumbai’de başlayarak ününü dünyaya yaydı. Yönetmenliğini Bollywood’un ünlü koreografı Shruti Mechant yaparken, gösterinin koreografisinde genç yaşına rağmen aldığı önemli ödüllerle dikkat çeken koreograf Vaibhavi’nin imzası da bulunuyor.

Amerika’da ve Avrupa’nın birçok ülkesinde Hindistan’dan aldıkları büyüyü taşıyan gösterinin efsane parçaları; BAFTA, Altın Küre ve Akademi Ödülü sahibi müzisyen aynı zamanda Slumdog Millioner filminin soundtrack bestecisi A.R. Rahman’a ait.

En renkli aşk hikayesi bu gösteride

Birbirinden yetenekli dansçılarla Hint kültürünün köklerini modern bir yorumla buluşturan şov, Hindistan’ın ünlü Taj Express treninde başlayan büyüleyici bir aşkı anlatıyor. Bollywood’un romantizm ve aksiyonu tatlı bir koşuşturma içinde sunması Taj Express ile rengarenk bir şova dönüşüyor.

Bollywood’dan dünyaya yayılan müzikal Taj Express, 23-28 Ocak tarihleri arasında Zorlu PSM’de! Biletler, www.biletix.com ve Zorlu PSM gişelerinde satışta.

Bilet fiyatları:

H.içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Pazar akşam)

1.Kategori : 150 TL , 2.Kategori : 110 TL, 3.Kategori : 80 TL

H.Sonu ( Cuma, Cumartesi, Pazar matine)

1.Kategori : 170 TL , 2.Kategori : 130 TL, 3.Kategori : 90 TL

Gösteri gün ve saatleri:

23 Ocak Salı saat: 21.00

24 Ocak Çarşamba saat: 21.00

25 Ocak Perşembe saat: 21.00

26 Ocak Cuma saat: 21.00

27 Ocak Cumartesi saat:16.00 ve saat:21:00

28 Ocak Pazar saat: 15:00 ve saat:20:00

bollywood oyuncuları

bollywood filmleri
bollywood nedir
bollywood filmleri izle
bollywood nerede
bollywood magazin

bollywood dizileri

bollywood filmleri türkçe dublaj

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.